Skip to content

42e editie van Waterpop: Bent u er – net zoals Westland Accountancy – ook bij?

Ook dit jaar is Westland Accountancy betrokken bij het muziekevenement in het Hofpark in Wateringen. Met gratis toegang, lokale- en internationale artiesten en (vaak) een zonnetje is Waterpop ieder jaar weer een succes. Wij zijn erbij op zaterdag 10 augustus én ondersteunen daarnaast het festival met hun ambities.

Het gezelligste festival voor jong en oud, Waterpop!

Al meer dan 40 jaar is het festival een begrip in het Westland en omstreken. Van heavy metal tot rock & roll en van jazz tot pop. Tijdens deze zaterdag is er een vol programma en voor ieder wat wils. Naast muziek is er ook gedacht aan verschillende activiteiten voor kinderen en aan de cultuurliefhebbers door diverse straattheateracts en een ware ‘festivalmarkt’.

Steunen van Westlandse initiatieven

Naast sport steunen wij ook graag andere initiatieven in onze regio, Waterpop is hier een voorbeeld van. In 1978 werd gestart met een bezoekersaantal van 500 mensen. Inmiddels is dit festival verder uitgegroeid tot 25.000 bezoekers. Door onze bijdrage kan een evenement als deze verder groeien in hun ambities, net zoals wij dat ondersteunen voor onze klanten.

Bekijk hier de aftermovie van Waterpop 2018:

Back To Top