Skip to content

art’s excellence

Al heel wat jaren draagt een diversiteit aan klanten hun boekhouding over aan Westland Accountancy. Een van de klanten die wij mogen coachen en die de mogelijkheden van online boekhouden optimaal benut is art’s excellence. Voordat eigenaren Arthur Venis en Kees Jan Lankhaar zich bij ons aansloten, zagen zij zondags al op tegen de maandag en dinsdag die volgden: de twee dagen die volledig in het teken stonden van het verwerken van de administratie.

Een wereld van verschil, als we de situatie van toen vergelijken met de tegenwoordige tijd. art’s excellence besteedt nu gemiddeld maar een kwartier per dag aan de administratie. Zo kunnen zij zich focussen op wat zij het liefste doen: audio artikelen verkopen.

art’s excellence: meer dan audio alleen

Arthur en Kees Jan zijn samen goed voor ruim 40 jaar ervaring in de hifi-branche. In 2011 besloten deze ondernemers hun krachten te bundelen: eerst met ieder een eigen winkel, toen een fusie van de winkels, om uiteindelijk in 2013 alle werkzaamheden volledig naar het internet te verplaatsen. Naast het verkopen van audio artikelen staat arts’ excellence bekend om hun interessante blogs. Arthur en Kees Jan vertellen: “De passie voor muziek die in onze blogs naar voren komt werkt als een bindende factor met ons publiek van muziekliefhebbers. Daarnaast staan wij altijd paraat voor het geven van persoonlijk advies, zodat het maatwerk perfect aansluit op de wensen van onze klanten. Zo geven we het online winkelen toch een soort “offline” ervaring.”

“De coaches van Westland Accountancy schakelen snel.”

Dag ordners, hallo automatisering

Voorheen verzamelden Arthur en Kees Jan de administratie in ordners en werden in- en verkoopfacturen handmatig geboekt in de online administratie. “Erg geestdodend werk,” volgens Arthur en Kees Jan. Toen zij in contact kwamen met Ferry, werd meteen naar de juiste oplossing en mogelijkheden voor de administratie gekeken. Zo was een van de vereisten dat de administratie zoveel mogelijk geautomatiseerd moest worden en direct moest aansluiten op het online platform met maatwerkproducten. Een combinatie van Basecone en Twinfield zorgt ervoor dat alle inkoopfacturen worden geboekt en digitaal worden bewaard. Een softwarekoppeling tussen het webwinkelplatform en Twinfield automatiseert het boeken van alle verkoopfacturen volledig. Zo komt alles op een overzichtelijke manier samen in een fractie van de tijd. “Ferry kent ons en onze wensen goed en neemt vragen altijd serieus. Niet direct dikke rekeningen voor korte gesprekken, maar toegankelijkheid en echt geholpen worden! Ook op andere vlakken, zoals pensioenplanning, denken de coaches van Westland Accountancy mee,” aldus Arthur en Kees Jan.

Aanrader?

“Westland Accountancy is een aanrader voor alle soorten en maten bedrijven. Dat is ook wel terug te zien in het brede klantportfolio. De Westlandse mentaliteit en nuchterheid die binnen het kantoor heerst, sluit aan bij vele branches, denken wij.”

art's excellence
Back To Top