Skip to content

Keurslagerij Van Leeuwen

Paul van Leeuwen komt uit een echte slagersfamilie. Op 5 juli 1921 werd het ambachtelijk slagersbedrijf Keurslagerij Van Leeuwen opgericht door de opa van Paul. Sinds 1989 staat Paul aan het roer van het bedrijf en onlangs heeft zijn 21-jarige zoon aangegeven de slagerij voort te willen zetten. Het zit echt in de familie: liefde voor het slagersvak.

Referentie Paul van Leeuwen

Hoe zijn jullie bij Westland Accountancy terecht gekomen?

Paul van Leeuwen, eigenaar Keurslagerij Van Leeuwen, gevestigd in Naaldwijk: “Paul Groenewegen ken ik van vroeger. Toen Westland Accountancy nog niet zo lang bestond, deed Paul een voorstel om voor ons de boekhouding te doen. Sindsdien – dus al heel wat jaren – verzorgd Westland Accountancy het opstellen van de jaarrekeningen, de salarisadministratie en de belastingaangiftes. Eigenlijk onze gehele boekhouding.”

Bedrijfsopvolging familiebedrijf

Een overname vereist een goede voorbereiding. Zowel op persoonlijk als financieel vlak. Niet alleen om je opvolger goed voor te bereiden en om het zelf allemaal los te laten, maar ook om juridische, financiële en fiscale zaken over te dragen.

Uw toekomst veiligstellen

Onze Estate Planning Coach zorgt ervoor dat wat jij hebt opgebouwd, later goed terecht komt. Zo zorgen we voor een soepele overgang door het opstellen van een procesmatige- en bedrijfskundige planning, volgt er een waardebepaling en worden de financieringsmogelijkheden besproken.

Paul: “De zaak moest in het verleden omgezet worden van een eenmanszaak naar een B.V. Daar heeft Westland Accountancy ons zeer deskundig in begeleid. Nu zit er natuurlijk nog een overname aan te komen. Westland Accountancy heeft de knowhow en adviseert mij wat het beste is om te doen. Zelf ontbreekt het mij aan belastingtechnische kennis, dus vraag ik graag om advies.”

“Eén keer in de week werkt mijn zoon al in de slagerij, de overige dagen doet hij ervaring op in een grote slagerij waarvan hij de verkregen ervaring over een paar jaar bij ons in de praktijk kan brengen.”

Slager en sporter

“Ik heb 23 jaar lang op hoog niveau gedart. Tijdens dart competities heb ik zelfs wel eens gedart met Raymond van Barneveld! Maar ik was lang niet zo goed als hij en de mannen op tv, hoor!” geeft Paul toe met een lach. “Momenteel staat sporten wel op een laag pitje door de drukte op mijn werk, maar ik probeer om elke zondagochtend te wielrennen en elke dinsdagavond op de mountainbike te stappen. Een heerlijk ontspannen ritje na het werk door het Westland!”

Referentie Westland AccountancyWat maakt Westland Accountancy voor jullie uniek?

“Het team van Westland accountancy is betrokken en deskundig en is er altijd voor je als je ze nodig hebt. Via de online software van Westland Accountancy kan ik gemakkelijk inzien hoe mijn bedrijf ervoor staat. Zo kan ik per kwartaal bekijken hoe de resultaten zijn ten opzichte van vorig jaar. Naast je liquide middelen is het fijn om inzicht te hebben in je cijfers én te weten waar ze vandaan komen. Het hebben van 24/7 inzicht in de boekhouding is voor ons echt een grote plus.”

Paul: “Ik weet dat ik altijd terecht kan bij Westland Accountancy. Westland Accountancy coacht mij automatisch. Als hen iets opvalt, wijzen ze mij erop en overleggen we hoe of wat.”

 

 

Keurslagerij van Leeuwen
Back To Top