Skip to content

Sosef Schilders

Westland Accountancy coacht klanten in diverse branches. Een kleurrijke klant is Corno Sosef, directeur van Sosef Schilders. Sosef Schilders is een professioneel schildersbedrijf uit Honselersdijk met ruim 80 jaar ervaring. Zij zijn actief in verschillende branches, zowel bij bedrijven en particulieren en dan voornamelijk in de Randstad. Daarnaast zijn ze al trouw 10 jaar klant bij Westland Accountancy.

Corno Sosef, eigenaar van Sosef Schilders

Schilders anno 1937

Sosef Schilders is opgericht in 1937 en verder uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf door drie generaties. Onder leiding van Corno Sosef, de vierde generatie, is Sosef Schilders actief voor een veelheid van opdrachtgevers: particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, openbare gebouwen en verenigingen van eigenaren. Veel projecten voeren zij uit in Zuid-Holland, maar ook Noord-Holland, Utrecht en Brabant zijn voor Sosef Schilders bekende bestemmingen. Elke dag leggen ze de lat hoog bij Sosef Schilders. Corno: “We kiezen voor de beste merken en moderne technieken. De lijnen zijn kort, afspraak is afspraak.”

Schilders die met de tijd meegaan

Corno Sosef geeft aan dat Westland Accountancy een fijne coach is. Corno Sosef: “We sparren twee keer per jaar en hebben het dan over de bedrijfsstrategie. Samen bespreken we ook nieuwe ideeën”. Sosef Schilders is een bedrijf dat graag met de tijd meegaat. De complete administratie is al jaren digitaal en inmiddels hebben alle schilders iPads waarop ze werkbonnen en werkuren bijhouden. Wel zo efficiënt!

“Westland Accountancy denkt mee en staat voor je klaar.”

 

Wat maakt Westland Accountancy voor jou uniek?

Corno: “Peter is persoonlijk en betrokken, dat maakt het voor mij uniek. Hij bereidt een gesprek altijd goed voor en kan snel schakelen met collega’s als er vraagstukken zijn die verdere diepgang nodig hebben. Dat zorgt voor een prettige ervaring.”

Volgens Corno is Westland Accountancy toegankelijk, meedenkend en eenvoudig. Het is niet te complex of lastig. Daarom is Corno al jarenlang trouwe klant bij Westland Accountancy.

Welke sport beoefen je zelf?

“Ik ben een actief persoon in het dagelijks leven. Ik vind het heerlijk om te racefietsen, mountainbiken en andere sporten te beoefenen, zoals wintersport en schaatsen. Sportiviteit zie ik ook wel terug in mijn werk. Actief bezig zijn en uitdagingen zoeken. Daar krijg ik energie van.”

Corno Sosef, eigenaar van Sosef Schilders
Back To Top