Skip to content
Seba

Administratie & jaarrekeningen

Administratie

De administratie vormt de basis van voor de tussentijdse cijfers en de jaarrekening. Samen met jou kijken wij hoe we de administratie zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Zo ben jij zo min mogelijk tijd aan de administratie kwijt en kun jij als ondernemer keer op keer raakschieten.

Jaarrekening

De jaarrekening, de financiële eindstand van jouw onderneming. Het moment om terug te kijken naar afgelopen jaar, maar ook zeker om vooruit te blikken. Het overgrote deel van de bedrijven in Nederland dient deze formele verplichting in orde te hebben, zodat de jaarrekening bijtijds gedeponeerd wordt bij de Kamer van Koophandel. Op het moment van finishen wil je er daarnaast vanuit kunnen gaan dat de balans ook écht in balans is – het liefst efficiënt geproduceerd en zonder dat jijzelf of jullie financiële afdeling hier een dagtaak aan heeft. Door onze vergaande geautomatiseerde werkwijze blijven de kosten beperkt en zorgen wij dat jouw jaarrekening op tijd klaarligt.

Online boekhouden

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw administratie, fouten voorkomen en tijdwinst creëren? Dit kan online! Hierin zijn verschillende tactieken mogelijk, zoals Basecone, WeFact en Visionplanner. Wij gooien alles in de strijd om online boekhouden voor jou zo toegankelijk mogelijk te maken.

Door online samenwerking staan we dichter bij jouw onderneming en heb je 24/7 inzicht in de cijfers. Middels de juiste koppelingen ben je altijd online. Het scheelt jou als ondernemer, maar ook ons als accountants, veel tijd. Digitalisering in de boekhouding zet het handmatig verwerken van gegevens immers buitenspel. Die bespaarde tijd benutten wij veel liever aan het geven van waardevol advies op basis van feiten. Een win-win situatie dus!

 

Doen

Wat we beloven

“Elke dag komen er nieuwe vragen op mij af. Mijn zorg ik om alles kloppend te maken. Van het moment van het opnemen van de telefoon tot het in orde maken van de administraties van onze klanten.”

— Marloes de Vries – Scheffers

Marloes De Vries - Scheffers

Team

Administratie & jaarrekeningen

Peter van der Wilk

Accountant / Relatiebeheerder
Diana Hartman

Diana Hartman

Relatiebeheerder / Belastingadviseur

Martijn van der Zanden

Accountant / Relatiebeheerder / Directie
Bob Van Der Gaag

Bob van der Gaag

Relatiebeheerder / Directie
Ferry Zuiderwijk

Ferry Zuiderwijk

Relatiebeheerder / Directie

Wendy van den Arend – van der Lans

Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder
Marloes De Vries – Scheffers

Marloes de Vries – Scheffers

Assistent Accountant / Office Manager
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

Relatiebeheerder / Directie

Kirby Obbens – van Adrichem

Assistent Accountant
Mark Zwinkels

Mark Zwinkels

Assistent Accountant
Christian Van Prooijen

Christian van Prooijen

Assistent Accountant

Westland Accountancy

Als accountantskantoor streven wij ernaar om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Uiteraard is ons aanbod compleet afhankelijk van jouw wensen en situatie. Wat vaststaat is dat wij met jou en jouw onderneming meedenken. Door onze persoonlijke benadering, continue betrokkenheid en vergaande expertise gaan wij geen vraagstuk uit de weg en zien wij het als een mooie uitdaging om het allerbeste uit jouw onderneming te halen.

Benieuwd naar onze expertisegebieden?
Neem ook eens een kijkje bij onze andere expertises:

Meer weten over administratie, jaarrekeningen en online boekhouden? Neem gerust contact met ons op.

Referenties

Konsman Vegetables

In de snelle wereld van verse groenten staat Konsman Vegetables bekend om zijn frisse en…

mijn torpedoloods - referentie
Torpedoloods

Bij Westland Accountancy zien wij het als een sport om ondernemers te ondersteunen bij het…

Kim’s Hart voor de Zorg

“Zo’n twee jaar geleden stapten wij voor het eerst het kantoor van Westland Accountancy binnen,”…

VDA Plant

Zo’n zeven jaar geleden zaten we voor het eerst bij John van den Akker, directeur…

art's excellence
art’s excellence
"Westland Accountancy kent ons en onze wensen goed en neemt vragen altijd serieus. Niet direct dikke rekeningen voor korte gesprekken, maar toegankelijkheid en echt geholpen worden! Ook op andere vlakken, zoals pensioenplanning, denken de coaches van Westland Accountancy mee.
Corno Sosef, eigenaar van Sosef Schilders
Sosef Schilders
Volgens Corno is Westland Accountancy toegankelijk, meedenkend en eenvoudig. Het is niet te complex of lastig. Daarom is Corno al jarenlang trouwe klant bij Westland Accountancy.
Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau
Wat maakt Westland Accountancy uniek? Rachelle: “Persoonlijk contact en lekker snel schakelen.”
Groene Tint
Stefan: “Het is fijn een coach te hebben die ons bedrijf al lang kent. Zeker ook omdat Richard en ik geen familie zijn en we in het begin ook nog met meneer Groenewegen senior te maken hadden.”
Back To Top