Skip to content

Start 2020 met het automatiseren van administratieve processen

Het nieuwe jaar staat voor de boeg. Heeft u al sportieve doelen gesteld? Of gaat u voor een nieuwe strategische richting of optimalisatie van uw systemen in 2020? Wij weten dat efficiënte processen en beter inzicht krijgen van management informatie u heel veel kan opleveren. Niet alleen kunnen u en uw werknemers efficiënter werken, ook verkrijgt u beter inzicht in bepaalde processen en het verloop hiervan. Daarnaast levert u ook een mooi visitekaartje af bij uw klanten.

Voordelen van automatiseren

Het belang van automatiseren mag dan duidelijk zijn, maar wat zijn nu precies de concrete voordelen van het organiseren van de bedrijfsprocessen? Wij zetten deze voor u op een rij:

  • Inzicht in data

Door uw bedrijfsprocessen te automatiseren heeft u beter inzicht in allerlei data, bijvoorbeeld in uw voorraadbeheer. Daarnaast zorgt automatiseren ervoor dat er niet alleen efficiënter gewerkt kan worden, ook verkleint u de foutmarge binnen uw bedrijfsprocessen ermee. Zo bent u in staat om meer structuur te geven aan uw organisatie.

  • Sneller offertes versturen en factureren

Vanwege het feit dat uw systemen aan elkaar gekoppeld zullen worden door automatisering, krijgt u beter inzicht in de afhandeling van een order. Hier is WeFact een goede tool voor. Met WeFact kunt u offertes versturen en factureren. Deze facturen komen automatisch in de boekhouding terecht en andersom worden ontvangsten geregistreerd waardoor er eenvoudig herinneringen vanuit WeFact verstuurd kunnen worden.

  • Meer informatie

Informatie is key! Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat collega’s niet op elkaar hoeven te wachten wat betreft informatie uitwisselen. Vanuit de administratiekoppelingen met Twinfield of Exact weet u altijd de laatste status van uw omzet, kosten en openstaande facturen.

  • Meer inzicht

Zorg voor een beter actueel beeld van uw bedrijfsresultaat met Visionplanner. In één oogopslag krijgt u overzicht in uw resultaat, openstaande facturen en andere relevante financiële informatie. De laatste stand van de begroting versus de realiteit en waarop u ook kunt reageren.

Wij brengen ICT & administratie samen

Onze software coach Ferry Zuiderwijk helpt bedrijven van strategisch tot tactisch niveau met het uitdenken en uitwerken van koppelingen die echt relevant zijn.

“Ik duik graag in de processen en zorg dat er automatisch rapportages gegenereerd worden waar vanuit u het beste uw onderneming en medewerkers kan aansturen. Door het automatiseren van interne processen, zorg ik graag dat u tijd overhoudt voor zaken die er echt toe doen.”

Wat levert automatiseren van administratieve processen op?

Concreet levert het automatiseren van interne processen het volgende op:

  • Beter inzicht verkrijgen in data
  • Werkgever en werknemers kunnen efficiënter te werk gaan waardoor er tijd over blijft voor de zaken die er écht toe doen
  • Beter inzicht verkrijgen in openstaande offertes en facturen
  • Collega’s kunnen ten allen tijden informatie uitwisselen en zijn altijd up-to-date over de gang van zaken
  • Altijd up-to-date managementinformatie

Start 2020 met efficiëntere processen

Stel nu nog uw doel om 2020 efficiënter alle processen en ICT in kaart te brengen.

Meer weten over het automatiseren van bedrijfsprocessen en welke tools of programma’s hierbij kunnen helpen? Neem contact op met Ferry Zuiderwijk.

Back To Top