Skip to content
Seba

Bedrijfsadvies

Strategisch ondernemen

Ondernemen is een ruim begrip. Een begrip waar veel vraagstukken bij komen kijken, zoals ‘Hoe pas ik als ondernemer de juiste bedrijfsstrategie toe?’ en ‘Hoe verloopt een bedrijfsoverdracht?’, maar ook ‘Benut ik de geldende subsidies optimaal?’ en ‘Wat is de beste manier om mijn innovatieve idee te financieren?’ Wij helpen jou om de juiste tactiek toe te passen in het veld – en raak te schieten.

Krediet en financiering

Als ondernemer stel jij vast en zeker doelen die je wilt behalen met jouw onderneming. Wij helpen jou om jouw ondernemersdroom waar te maken en meer inzicht te creëren in de wereld van financieringen. Dit doen wij door coaching te bieden bij een financieringsaanvraag of bij crowdfunding, maar ook door te adviseren op het gebied van leasing en het verbeteren van de kredietwaardigheid. Hoe wij dit als één team aanpakken? Volgens het Vent, Cent en Tent principe [link naar nog te schrijven blog/nieuwsartikel]. Met de juiste financiering loop jij als ondernemer voor op de tegenstander.

Subsidie

Innovatieve ideeën worden in specifieke gevallen gestimuleerd door subsidieregelingen van de (semi)overheid. De spelregels van dit wisselende aanbod in subsidies wisselt voortdurend. Van gemeentelijke subsidies, fondsen en kredieten tot aan fiscale aftrekregelingen of Europese subsidies. Sommige hiervan worden toegelicht in een nieuwsitem [link naar nieuws], maar uiteraard ben je altijd welkom om jouw vragen – zoals onderstaande – met ons te bespreken.

 

  • Welke subsidie is er voor duurzame inzetbaarheid?
  • Maak ik kans op een energie-investeringsaftrek?
  • Kan ik gebruik maken van de WBSO regeling?

 

Vraag ons team aan specialisten naar de geldende financiële tegemoetkomingen en mogelijkheden. Door een passend projectplan ben jij er zeker van dat jouw onderneming krijgt waar het recht op heeft.

Met visie naar vooruitgang: Do Dashboard

De juiste tactiek toepassen op het veld vereist een optimale samenwerking en is meer dan alleen hard werken. Met behulp van een interactief online Do Dashboard maken wij samen met jou een strategische analyse van jouw onderneming – zowel intern als extern. Daarbij bepalen we heel gericht de doelen en acties voor het komende jaar. Ook jij als hardwerkende ondernemer verdient het om deze aandacht aan je onderneming te kunnen geven. Wij helpen jou met alle plezier bij het behalen van succes.

 

Meer lezen over doelgericht ondernemen en weten wat het Do Dashboard bevat? Lees de tactiek hierachter in dit blog.

Online boekhouden

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw bedrijfsstrategie, de wereld van financieringen en in subsidieregelingen? Dit kan online! Hierin zijn vele tactieken toegankelijk, zoals Visionplanner, een softwaresysteem dat jou als ondernemer in één oogopslag laat zien waar je staat met jouw onderneming.

 

Heb jij naast bedrijfsadvies, ook vragen over jouw financiële (privé)situatie als ondernemer? Lees dan hierover meer op de pagina Ondernemer & privé [link naar pagina].

 

Extra tekst toegevoegd aan de hand van de vragen in de mail.  [TS1]

Als een team

Werken aan succes

“Hardwerkende mkb-ondernemers verdienen het ook om af en toe eens stil te staan bij hun onderneming, te brainstormen over hun wensen en verlangens en van hieruit te komen tot een doelgericht actieplan.”

— Peter van der Wilk

Team

Bedrijfsadvies

Bob Van Der Gaag

Bob van der Gaag

Relatiebeheerder / Directie
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

Relatiebeheerder / Directie
Ferry Zuiderwijk

Ferry Zuiderwijk

Relatiebeheerder / Directie

Westland Accountancy

Als accountantskantoor streven wij ernaar om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Uiteraard is ons aanbod compleet afhankelijk van jouw wensen en situatie. Wat vaststaat is dat wij met jou en jouw onderneming meedenken. Door onze persoonlijke benadering, continue betrokkenheid en vergaande expertise gaan wij geen vraagstuk uit de weg en zien wij het als een mooie uitdaging om het allerbeste uit jouw onderneming te halen.

Benieuwd naar onze expertisegebieden?
Neem ook eens een kijkje bij onze andere expertises:

Meer weten over krediet, subsidies of bedrijfsadvies in het algemeen? Neem gerust contact met ons op.

Referenties

Konsman Vegetables

In de snelle wereld van verse groenten staat Konsman Vegetables bekend om zijn frisse en…

mijn torpedoloods - referentie
Torpedoloods

Bij Westland Accountancy zien wij het als een sport om ondernemers te ondersteunen bij het…

Kim’s Hart voor de Zorg

“Zo’n twee jaar geleden stapten wij voor het eerst het kantoor van Westland Accountancy binnen,”…

VDA Plant

Zo’n zeven jaar geleden zaten we voor het eerst bij John van den Akker, directeur…

art's excellence
art’s excellence
"Westland Accountancy kent ons en onze wensen goed en neemt vragen altijd serieus. Niet direct dikke rekeningen voor korte gesprekken, maar toegankelijkheid en echt geholpen worden! Ook op andere vlakken, zoals pensioenplanning, denken de coaches van Westland Accountancy mee.
Corno Sosef, eigenaar van Sosef Schilders
Sosef Schilders
Volgens Corno is Westland Accountancy toegankelijk, meedenkend en eenvoudig. Het is niet te complex of lastig. Daarom is Corno al jarenlang trouwe klant bij Westland Accountancy.
Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau
Wat maakt Westland Accountancy uniek? Rachelle: “Persoonlijk contact en lekker snel schakelen.”
Groene Tint
Stefan: “Het is fijn een coach te hebben die ons bedrijf al lang kent. Zeker ook omdat Richard en ik geen familie zijn en we in het begin ook nog met meneer Groenewegen senior te maken hadden.”
Back To Top