Skip to content

Christian: sterke backhand voor digitalisering

Met een squashracket in de hand treffen wij Christian van Prooijen: de nieuwe coach voor administratie & digitalisering bij Westland Accountancy. Als oud-voetballer, en nog steeds gepassioneerd sporter, weet hij het doel nog steeds te vinden. Met het automatiseren van processen gaat hij zorgen dat ook de Westlandse ondernemers op voorsprong komen.

Waarmee support jij de klanten van Westland Accountancy?

“Samen met het team bij Westland Accountancy zorg ik als Assistent Accountant voor het samenstellen van jaarrekeningen en bijbehorende aangiftes (IB en VPB). Daarnaast ben ik blij dat Westland Accountancy het automatiseren van processen als meerwaarde ziet, voor zowel het kantoor, maar nog meer voor de klant. Hiermee kunnen klanten een zo actueel mogelijk inzicht krijgen in hun cijfers. Dit geeft meer mogelijkheden om goed en snel te kunnen adviseren en handelen. Ik ga daar graag mee aan de slag.”

Wat maakt het werken bij Westland Accountancy voor jou leuk?

“Ik ben echt blij dat ik de stap naar Westland Accountancy heb gezet, na 12 jaar gewerkt te hebben op andere kantoren in het Westland. Ik merk dat ik goed pas in de grote afwisseling van het werk door de diversiteit aan klanten. Een kledingzaak is heel anders dan een tomatenteler en er spelen dan elk jaar ook weer andere dingen.”

“En als het dan lukt om een administratie door middel van tips en advies aan de klant zo in te richten dat deze op een zo efficiënt mogelijke manier gevoerd kan worden, scheelt dit tijd en daardoor geld voor de klant. Daar word ik echt blij van.” vertelt Christian enthousiast met een kop zwarte koffie in zijn hand.

“Ik vind het fijn als een klant mij direct kan bellen en ik daarbij gelijk kan helpen of een van mijn collega’s kan inschakelen. Het informele karakter is hier heel sterk en de korte lijnen zijn heel fijn. Daarmee merk ik dat ik mij meteen thuis voel in het team van Westland Accountancy.”

Hoe sportief ben jij?

“Met heel veel plezier zat ik vroeger op voetbal. Zowel in de 1e, 2e (en 3e helft) was het leuk om als team elke wedstrijd weer de uitdagingen op het veld aan te gaan. Daarna heb ik wisselend periodes hardgelopen en minder actief gesport, maar nu sla ik weer regelmatig een balletje in de squashhal. Even heel fanatiek alle energie er uit ‘slaan’ doet mij na een werkdag heel goed.”

Heeft u meteen een vraag aan Christian? Christian is dagelijks bereikbaar op 0174 – 614 299 of stuur een e-mail naar Christian@WestlandAccountancy.nl.

 

Back To Top