Skip to content

Crowdfunding of krediet. Welke financiering kiest u in 2017?

Vandaag de dag is het verkrijgen van een financiering bij een bank niet eenvoudig. De regels zijn aangescherpt, de risico’s verhoogd en banken zijn extra alert. Loop voorop en zorg voor de juiste financiering. Maak uw ondernemersdroom waar met hulp van onze kredietcoach.

Vooroplopen met de juiste financiering

Onze kredietcoach helpt u bij het aanvragen van uw financiering of crowdfunding. Ook heeft onze coach ervaring met leasing en het verbeteren van de kredietwaardigheid. Door onze kredietcoach krijgt u meer inzicht in de wereld van de financieringen. Daardoor is het makkelijker om de voorsprong op de rest vast te houden.

Crowdfunding. Zelf doen of een adviseur inschakelen?

Crowdfunding maakt een behoorlijke groei door en daardoor gaat ook de AFM steeds meer regels en voorschriften vastleggen. Er zijn legio voorbeelden van ondernemers met eigen crowdfunding campagnes waar u van kunt leren.

Maar… wat als uw campagne nu net anders is of niet voldoet aan de aangescherpte regels en voorschriften? Of u wilt sparren over de keuzes in crowdfundingslandschap, of zelfs over uw ondernemersdoel. En u sneller een resultaat wilt behalen. Vraag dan onze kredietcoach Peter om hulp.

De voordelen van een kredietcoach

  • Samen nadenken en invullen van de juiste stappen
  • Sparren over de specifieke vraagstukken van uw campagne
  • Sneller een resultaat
  • Gedegen adviseur die meedenkt… maar uzelf ook laat denken

Een lening of krediet bij de bank

Vanaf €5000 kunt u eenvoudig bij uw bank terecht. Maar wat als uw nieuwbouwdroom, uw nieuwe machine of onderzoeksafdeling veel meer financiering vraagt? Een lening kent vaste en variabele rentes, korte en lange looptijden en uiteraard: de bank zal om zekerheden vragen. Van verpanding tot een borgstelling. Of een hoofdelijk aansprakelijkheid bij een VOF, BV of maatschap.

Bij het verkrijgen én behouden van krediet is het erg prettig als u een beroep kunt doen op de kennis en expertise van een onafhankelijke partij. De kredietcoach ziet meer mogelijkheden en kent de regels van de banken. Daarom denken wij met u mee en realiseren we snel en duidelijk het juiste krediet, passend bij uw investering.

Verantwoord lenen met uw kredietcoach dichtbij
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze kredietcoach? Neem vrijblijvend contact met ons op krijg een duidelijk antwoord op uw financieringsvraagstukken.

Back To Top