Skip to content

Doorlopende machtiging aangevraagd bij de Belastingdienst

Waar voorheen jaarlijks toestemming moest worden verleend voor ‘Servicebericht Aanslag’ (SBA) en ‘Vooraf Ingevulde Aangiften’ (VIA), is het nu mogelijk om een doorlopende machtiging te krijgen. Op deze manier wil de Belastingdienst de jaarlijkse papierstroom terugdringen. Dit kunnen wij als bedrijfscoaches uiteraard alleen maar aanmoedigen.

Meer tijd om te scoren

Met de doorlopende machtiging ontvangen wij automatisch de Serviceberichten Aanslag en/of gegevens van de vooraf ingevulde belastingaangiften van onze klanten. En dat zonder dat wij voor elk belastingjaar om toestemming hoeven te vragen. Dat scheelt voor iedereen tijd: win-win!

Aanvragen doorlopende machtiging

Wij van Westland Accountancy hebben onlangs een doorlopende machtigingsaanvraag ingediend bij de Belastingdienst voor de ‘Serviceberichten Aanslag’ (SBA) en de ‘Vooraf Ingevulde Aangiften’ (VIA). Onze klanten ontvangen daarom binnenkort een brief van de Belastingdienst met hun gegevens en activeringscode die naar machtigingen@westlandaccountancy.nl gemaild kan worden.

Kun jij wel wat coaching gebruiken bij de belastingaangifte? Neem gerust contact op met onze fiscale coaches via 0174-614299 of info@westlandaccountancy.nl.

Back To Top