Skip to content

Een nieuwe spelleider op kantoor…. Welkom Monique!

Deadlines bewaken en vooral doen wat we beloven. Met deze focus binnen het Westland Accountancy Team is Monique van Holsteijn – de Voeght als Administratief coach gestart op het kantoor in Naaldwijk. Tijd om met een kopje cappuccino en een glaasje water in de hand kennis te maken met deze duizendpoot.

Waarmee support jij de klanten van Westland Accountancy?

“Vele jaren heb ik met veel passie in de zorg gewerkt bij een ziekenhuisapotheek. Dat stukje ‘ontzorgen’ ga ik vooral in het dagelijks werk voor onze klanten inbrengen. Samen met mijn collega’s bewaak ik de deadlines, voer ik uiteenlopende administratieve werkzaamheden uit en ben ik het eerste aanspreekpunt. Aan de telefoon, bij binnenkomst op kantoor en natuurlijk per e-mail.”

Wat kenmerkt Westland Accountancy nu?

“In de advertentie van deze vacature sprak de open manier van communiceren mij al direct aan. Die openheid merk je ook in het team. Iedereen is betrokken bij elkaar en flexibel. Al in mijn eerste maanden heb ik een gezellige barbecue, een teamuitje en diverse vrimibo’s gehad. Naast het harde werken is er voldoende aandacht voor ontspanning.”

Hoeveel tijd heb jij nog over om te sporten?

“Door blessures heb ik mijn sporten, zoals hardlopen en urban trails (hardloopparcours door gebouwen in de stad heen) op een lager pitje moeten zetten. Nu wandel ik veel met plezier. Op de fiets naar kantoor is zeker ook een optie, maar daar moet ik mijn ochtendroutine met de kinderen thuis dan nog iets beter op inrichten.”

Meer weten over Monique? Stuur haar een e-mail: monique@westlandaccountancy.nl.

 

 

Back To Top