skip to Main Content

Administraties en jaarrekening opstellen

In een tijd van slimme oplossingen kan de hele administratie een stuk ondernemer-vriendelijker. Onze coaches werken online… Met handige scan en herken software (o.a. Basecone) staat elke factuur direct online en heeft in 24/7 inzicht in uw managementinformatie, kosten en omzet.

Jaarrekening opstellen

Het is een formele verplichting voor de één en voor de ander blijft het ieder jaar een ijkpunt. Een jaarrekening is niet voor elke ondernemer hetzelfde. Maar die juiste balans moet er aan het einde van het jaar wél komen. En het liefst bijtijds, efficiënt geproduceerd en zonder dat uzelf of uw financiële personeel er een dagtaak aan heeft om ontbrekende cijfers te achterhalen. Door onze vergaande geautomatiseerde werkwijze blijven de kosten beperkt.

Een administratiekantoor+

De “PLUS” bij Westland Accountancy zijn onze expertises om u als ondernemer ook te voorzien van advies op het gebied van HRM, kredieten, subsidies en meer vraagstukken waarbij ook financiële kennis paraat moet zijn om tot een passend advies te komen. Daarom denken onze coaches mee… En zetten ze een stap extra. Niet omdat het moet. Maar omdat het kan.

Ik wil mijn boekhouding digitaliseren en eventueel overstappen naar een nieuw pakket

Hoe zorg ik dat mijn jaarrekening op tijd klaarligt?

Welke stappen zijn nodig om minder tijd te besteden aan administratiezaken en meer tijd over te houden voor een beter financieel inzicht van mijn onderneming te krijgen.

Doen

Wat we beloven

“Elke dag komen er nieuwe vragen op mij af. Mijn zorg ik om alles kloppend te maken. Van het moment van het opnemen van de telefoon tot het in orde maken van de administraties van onze klanten.”

Marloes Scheffers

Back To Top