Skip to content

Kredietcoach

Je wilt investeren en hebt krediet nodig? Het verkrijgen van een financiering bij een bank is vandaag de dag niet eenvoudig. De regels zijn aangescherpt, de risico’s zijn verhoogd en banken zijn extra alert. Loop voorop en zorg voor de juiste financiering. Maak jouw ondernemersdroom waar met de hulp van onze kredietcoach.

Vooroplopen met de juiste financiering

Onze kredietcoach helpt jou bij het aanvragen van uw financiering of crowdfunding. Ook heeft onze coach ervaring met leasing en het verbeteren van de kredietwaardigheid. Door onze kredietcoach krijgt jij meer inzicht in de wereld van de financieringen. Daardoor is het makkelijker om de voorsprong op de rest vast te houden.

De MKB Kredietcoach is voor iedereen

Kredietwaardig zijn

“Als erkend Kredietcoach ben ik er voor de ondernemer en niet voor de bank of de investeerder. Daarmee bepalen we samen de strategie en maken we keuzes passend bij de onderneming. Zo creëren we ruimte voor de groei van jouw bedrijf.”

Peter van der Wilk

MAAK KENNIS MET ONZE KREDIETCOACHES

Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

Relatiebeheerder / Directie
Ferry Zuiderwijk

Ferry Zuiderwijk

Relatiebeheerder / Directie
Bob Van Der Gaag

Bob van der Gaag

Relatiebeheerder / Directie

De voordelen van een kredietcoach

  • Samen nadenken en invullen van de juiste stappen
  • Sparren over de specifieke vraagstukken van jouw campagne
  • Sneller een resultaat
  • Gedegen adviseur die meedenkt… en jou zelf ook aan het denken zet

Het Vent, Tent & Cent principe

Onze Kredietcoach handelt volgens het Vent, Tent en Cent principe.

De Vent
• Inzicht in ondernemerstype
• Inzicht in ondernemerschap

De Tent
• Het bepalen van de missie, strategie en doelstellingen
• Inzicht verkrijgen in de eigen organisatie

De Cent
• Opstellen van prognoses
• Inzicht verkrijgen in de kredietwaardigheid

Hoe werkt dit in de praktijk?
Allereerst hebben we een vrijblijvend gesprek waarin we jouw plannen doornemen. Aan de hand hiervan kiezen we gezamenlijk voor een plan van aanpak. Deze kan bestaan uit het opstellen een ondernemingsplan en het uitvoeren van een ondernemerstest. Vervolgens bepalen we de invulling van de financieringsbehoefte.

Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van financiers, waarbij wij inzetten op bancair krediet, crowdfunding, kredietunie, debiteuren- en crediteurenfinanciering, informal investors, leasing en ga zo maar door. We stoppen niet totdat we ons doel hebben bereikt! Immers; samen zorgen we er voor dat jij vooroploopt. Ook als jij jouw financiering rond hebt, blijven we je ondersteunen. Het krijgen van een financiering is één ding. Het houden van een betaalbare financiering vraagt vandaag de dag doorlopend aandacht.

Back To Top