Skip to content

Software coach

Houd jij alle ballen nog in de lucht? Met de juiste backhand zorg jij als ondernemer voor de sturing van je teams en systemen. Met succes als resultaat en meer inzicht in dit resultaat. Onze digitale monitor brengt alle managementinformatie in beeld. En voor koppelingen met o.a. Twinfield, Exact of branchespecifieke software draait de software coach zijn of haar hand niet om.

Slim, efficiënt en digitaal ondernemen

Doordat de managementinformatie altijd direct is gekoppeld aan de boekhouding, zijn cijfers ook écht graadmeters. En grafieken ook écht eye-openers. De mogelijkheid om tussentijds te peilen, heb je vier- of zelfs twaalfmaal per jaar. Daardoor is een balans aan het eind van het jaar geen verrassing meer, maar een bevestiging.

Digitalisering van de administratie geeft enorme tijdwinst.

Ondernemen in de cloud

“Door gebruik te maken van de juiste software én het onderling koppelen van deze software valt er een enorme tijdwinst te behalen. ‘Het scheelt jou als ondernemer zóveel werk als dat goed is geregeld.”

Ferry Zuiderwijk

MAAK KENNIS MET ONZE SOFTWARE COACHES

Ferry Zuiderwijk

Ferry Zuiderwijk

Relatiebeheerder / Directie

Martijn van der Zanden

Accountant / Relatiebeheerder / Directie
Christian Van Prooijen

Christian van Prooijen

Assistent Accountant

Wendy van den Arend – van der Lans

Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder

Systemen aan elkaar koppelen

Onze softwarecoach kent bedrijfsprocessen en weet systemen aan elkaar te koppelen. Samen de tussenstand bespreken is een goed moment om even te sparren… en plannen te maken voor nieuwe ontwikkelingen, strategische keuzes of de toekomst.

Ik wil aansturen op resultaat. Hoe krijg ik inzicht in de productiviteit versus omzet?

Ik wil duurzaam ondernemen en daarmee mijn gehele administratie digitaliseren. Hoe pak ik dit aan en welke tools helpen hierbij?

Ik wil mijn financiële administratie koppelen aan mijn projectadministratie. Wat is daarvoor nodig?

Back To Top