Skip to content
Seba

Fiscaliteit & belastingadvies

Gunstige fiscale positie

‘Ik wil mijn bedrijf overdragen of een bedrijf overnemen, hoe kan ik dit op fiscaal gebied zo gunstig mogelijk regelen?’ ‘Ik ga internationaal zakendoen, wat betekent dit voor de belasting en wat brengt dit voor kansen met zich mee?’

Meer dan logisch dat vragen als deze – vroeg of laat – bij jou als ondernemer opkomen. Het juiste antwoord? Kom in gesprek met onze fiscale specialisten. ‘Spelen’ met de fiscale positie van ondernemers is immers één van onze specialiteiten. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden rondom belastingzaken, wat maakt dat wij jou op fiscaal gebied proactief kunnen begeleiden en adviseren.

We staan dicht bij jou als ondernemer. Om goed in te schatten wat er nodig is voor jouw situatie, combineren wij onze kennis over de fiscale wet- en regelgeving met jouw situatie en wensen. Flexibiliteit staat hierbij in de basis, zodat de aangifte voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting of loonbelasting niet langer voelt als een pijnlijke blessure.

Online boekhouden

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw fiscale positie? Dit kan online! Hierin zijn vele tactieken toegankelijk, zoals Fiscaal gemak voor de fiscale aangiften.

Inzicht in belastingzaken

Fiscaal voordeel

Een klankbord zijn voor de ondernemer… En daarmee een complexe fiscale vragen makkelijk maken.”

— Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

Team

Fiscaliteit & belastingadvies

Ferry Zuiderwijk

Ferry Zuiderwijk

Relatiebeheerder / Directie
Danielle Halkes - Zuiderwijk

Daniëlle Halkes – Zuiderwijk

Salarisadministrateur
Bob Van Der Gaag

Bob van der Gaag

Relatiebeheerder / Directie
Leonie Elshof - Van Der Kooij

Leonie Elshof – van der Kooij

Salarisadministrateur

Peter van der Wilk

Accountant / Relatiebeheerder
Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

Relatiebeheerder / Directie

Westland Accountancy

Als accountantskantoor streven wij ernaar om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Uiteraard is ons aanbod compleet afhankelijk van jouw wensen en situatie. Wat vaststaat is dat wij met jou en jouw onderneming meedenken. Door onze persoonlijke benadering, continue betrokkenheid en vergaande expertise gaan wij geen vraagstuk uit de weg en zien wij het als een mooie uitdaging om het allerbeste uit jouw onderneming te halen.

Benieuwd naar onze expertisegebieden?
Neem ook eens een kijkje bij onze andere expertises:

Heb jij fiscale vragen of belastingadvies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Referenties

mijn torpedoloods - referentie
Torpedoloods

Bij Westland Accountancy zien wij het als een sport om ondernemers te ondersteunen bij het…

Kim’s Hart voor de Zorg

“Zo’n twee jaar geleden stapten wij voor het eerst het kantoor van Westland Accountancy binnen,”…

VDA Plant

Zo’n zeven jaar geleden zaten we voor het eerst bij John van den Akker, directeur…

art's excellence
art’s excellence
"Westland Accountancy kent ons en onze wensen goed en neemt vragen altijd serieus. Niet direct dikke rekeningen voor korte gesprekken, maar toegankelijkheid en echt geholpen worden! Ook op andere vlakken, zoals pensioenplanning, denken de coaches van Westland Accountancy mee.
Corno Sosef, eigenaar van Sosef Schilders
Sosef Schilders
Volgens Corno is Westland Accountancy toegankelijk, meedenkend en eenvoudig. Het is niet te complex of lastig. Daarom is Corno al jarenlang trouwe klant bij Westland Accountancy.
Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau
Wat maakt Westland Accountancy uniek? Rachelle: “Persoonlijk contact en lekker snel schakelen.”
Groene Tint
Stefan: “Het is fijn een coach te hebben die ons bedrijf al lang kent. Zeker ook omdat Richard en ik geen familie zijn en we in het begin ook nog met meneer Groenewegen senior te maken hadden.”
Referentie finehotelsandsuites.com
Finehotelsandsuites.com
Corina: “Drie jaar geleden hadden wij een prettige kennismaking met Westland Accountancy. Sindsdien adviseren zij ons en geven we met een gerust hart onze aangiftes, jaarrekeningen en binnenkort ook onze loonadministratie uit handen”.
Back To Top