Skip to content

Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau

Meer zijn dan een gewone accountant. Dat is waar Westland Accountancy het verschil maakt. Twee trouwe klanten zijn Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau. De afgelopen jaren maakten zij een enorme groei door. De eigenschappen hard werken, doen wat je zegt en besluiten durven nemen dragen bij aan dit succes. Eigenschappen die ook perfect bij Westland Accountancy passen.

Een loonbedrijf en een uitzendbureau passen heel goed samen

We stellen je graag voor aan een mooie familie. Binnen het bedrijf is Kees van der Does de man die vooral buiten de deur is en veel praat met klanten, tussendoor machines repareert of zelf nog even een project afhandelt. Zus Irma zorgt voor alle financiële aspecten en zet alle puntjes op de i vanuit het kantoor. Kees zijn vrouw Rachelle besloot een aantal jaar terug zelf een uitzendbureau te starten. En laat dat naast een persoonlijke match, nu ook een zeer succesvolle zakelijke combinatie zijn.

Rachelle vertelt: “Het uitzendbureau zorgt meteen voor goede krachten voor het loonbedrijf. En met de winkel die we bij MKR hebben, zorgen wij ook dat alle medewerkers voorzien zijn van de juiste materialen. Naast het feit dat we de juiste toppers weten te vinden voor het Kees van der Does Loonbedrijf, doen we dit ook voor andere opdrachtgevers”.

Groeien

“Wij blijven groeien en doorgaan. We zijn blij dat Peter minstens elk kwartaal even aanschuift om kritische vragen te stellen. Natuurlijk met een kopje koffie. Wij zijn snelle ‘schakelaars’ en kunnen van links naar rechts schieten. Maar het is goed om even stil te staan bij hoe het intern gaat. Peter bekijkt het toch even anders en met alle ideeën komen we samen tot iets moois, zoals deze nieuwe locatie!”

Rachelle is erg trots op hun nieuwe plek aan de Westgaag in Maasland. “We zitten vanaf september op dit terrein. Daarvoor hadden we in Maasdijk een kleine loods. Alles is nu verbouwd, we zijn hier komen wonen/werken, maar we komen nu alweer kantoorruimte te kort. Nu willen we de organisatie goed stroomlijnen. Daar ligt de focus voor de komende tijd. We vinden het super fijn om hier met Peter regelmatig over te sparren.”

Echt persoonlijk

Waarom wij klant zijn bij Westland Accountancy? Irma: “We zijn ooit doorverwezen naar Peter en zijn nog steeds heel tevreden. Westland Accountancy is echt persoonlijk. Ze feliciteren je met je verjaardag, komen langs en vragen ook gewoon hoe het met je is. Ze schakelen snel en dan zitten we direct bij de juiste persoon. Het zijn echt fijne mensen en maken er samen echt een leuk kantoor van. Wij zijn totaal geen nummer voor hun.”

Hoe sportief zijn jullie zelf?

Beiden dames zitten in de fase van hele jonge kinderen. Irma zegt voorzichtig: “Voor mijn zwangerschap speelde ik voetbal en wielrende ik. Dat moet ik straks weer gaan starten”. En Rachelle vult aan: “Na mijn zwangerschap pak ik Cross fit weer op. Dat vind ik heel erg leuk om te doen, want je sport in een groep en dat motiveert. En nee, zo sportief als Peter is, dat zijn wij niet. We vinden het wel heel knap hoe hij hoge uitdagingen als een marathon aangaat.”

Wat maakt Westland Accountancy uniek?

Rachelle: “Persoonlijk contact en lekker snel schakelen.”

Irma vult aan: “Ook zijn ze heel ver met de digitalisering van boekhouding. Dat is echt ideaal!”

Back To Top