Skip to content

Maak gebruik van de BIK regeling

Heeft u onze eindejaarstips al gelezen? Eén tip lichten we graag nog toe, want wilt u dit jaar hier nog mee scoren, dan moet u het volgende weten van onze coach Diana. “Als u investeringsverplichtingen bent aangegaan ná 1 oktober 2020 die meetellen voor de BIK, zorg dan dat de laatste betaling voor de investering is gedaan in 2021. Het loont daarom om te beoordelen of de laatste betaling verschoven kan worden naar begin 2021. Dit mag ook een bedrag van € 1 zijn.”

Gebruik maken van de BIK regeling

De Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) is in het leven geroepen om investeringen van bedrijven naar voren te halen en te stimuleren. De BIK geldt voor investeringsverplichtingen aangegaan in de periode 1 oktober 2020 t/m 31 december 2022 voor nieuwe bedrijfsmiddelen en verrekend worden met de af te dragen loonheffing. De BIK is daarmee dus alleen interessant voor bedrijven met personeel.

Is deze BIK regeling voor uw onderneming intereesant?

Onze fiscale coach Diana Hartman kijkt graag of u in aanmerking komt voor deze BIK regeling. Neem voor meer informatie kantoor op via e-mail of telefoon: 0174 – 614 299
Back To Top