skip to Main Content
Maak Kennis Met Marieke: Onze Nieuwe Administratie Coach!

Maak kennis met Marieke: onze nieuwe administratie coach!

We stellen u graag voor aan onze nieuwe collega: Marieke Fransen – de Schepper. Zij maakte een carrièreswitch naar de functie van administratie coach. Voordat Marieke bij Westland Accountancy kwam, was zij werkzaam bij een re-integratiebedrijf. We zijn heel blij met Marieke ter versterking van ons team. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij van toegevoegde waarde zal zijn voor Westland Accountancy.

Van re-integratie en zorg, naar de financiële dienstverlening

Marieke houdt zich bezig met het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van bankafschriften en de aangifte van de omzetbelasting voor diverse klanten. Daarnaast is zij het eerste aanspreekpunt voor het bezoek bij ons op kantoor en staat zij dagelijks klanten telefonisch te woord. Marieke: “Ik houd ervan om alles netjes op orde te houden en voorkom graag dat klanten lang op antwoord moeten wachten.”

Verder groeien bij Westland Accountancy door veel praktijkervaring op te doen

Marieke heeft verschillende opleidingen gevolgd, maar nooit echt aansluiting bij een bepaalde studie gevonden. Ze besloot om veel ervaring op te gaan doen in het werkveld en houdt er dan ook van om te blijven leren en ontwikkelen door ‘te doen’. Marieke is een echte aanpakker en gaat geen uitdaging uit de weg!

“Ik vind het heel leuk om in een bedrijf te werken waar ik veel kan leren. Geen enkele administratie is hetzelfde en dat zie ik als een uitdaging. Daarnaast houd ik van de Westlandse mentaliteit.”

Op de fiets naar het werk

“Op dit moment beoefen ik geen sport. Mijn man heeft een eigen bedrijf en ik heb het nogal druk met onze twee jonge kinderen. Ik vind het wel leuk om groepslessen te volgen in de sportschool, zoals Zumba en Body pump. Daarnaast vind ik het prettig om met yoga de hectiek van de dag los te laten. Gelukkig woon ik dichtbij, dus kan ik lekker op de fiets naar kantoor.”

 

Meer weten over onze kersverse collega? Stuur een e-mail naar marieke@westlandaccountancy.nl

 

Back To Top