skip to Main Content
“De Mensen Van Westland Accountancy Zijn Echt Betrokken Bij Onze Onderneming”

“De mensen van Westland Accountancy zijn echt betrokken bij onze onderneming”

Op onze website zijn verschillende testimonials van klanten te vinden. Onlangs is onze klant Wood Creations uit ‘s-Gravenzande hieraan toegevoegd. Zij vertellen u graag waarom zij het ondernemen met Westland Accountancy zoveel leuker vinden.

Ondernemen is zoveel leuker met Westland Accountancy
Dat is de slogan van Westland Accountancy. Als u de testimonials van een aantal van onze klanten op de website leest, begrijpt u meteen dat onze vaak terugkerende slogan geen loze kreet is. We maken het ondernemen écht leuker voor u als klant. En niet alleen maar door het cijferwerk uit handen te nemen. Maar vooral door met u te sparren, met u mee te denken en u te inspireren over nieuwe mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf. 

Tot één van onze klanten behoort Wood Creations uit ’s-Gravenzande. Het ontwerpen en vervaardigen van al die fauteuils, keukens, vergadertafels, deuren en kasten op maat is een tak van sport die alle aandacht van eigenaren Maarten van den Burg en Maurice Robers opeist. Westland Accountancy helpt Wood Creations om door alle administratieve bomen het bos te blijven zien.

Maarten: “De samenwerking met Westland Accountancy houdt ons scherp. Wij zijn creatief en werken hard aan de groei van onze onderneming. We vinden het heel prettig dat de mensen van Westland Accountancy net zo betrokken zijn bij hun werk en hun relaties als wij dat zijn. Wij zijn creatief met hout; zij stellen ons de vraag of al die creativiteit wel oplevert wat het zou moeten opleveren. Dat houdt je scherp. Doordat we in een ingewikkelde sector werken, houden we zelf exact bij wat er bijvoorbeeld op het gebied van facturatie gebeurt. Maar het is goed om te weten dat Westland Accountancy ons op elk gewenst moment exact kan laten zien waar we staan. Zo kunnen wij blijven doen wat we het leukste vinden: meubels en interieurs maken waar wij en onze relaties trots op kunnen zijn. Ondernemen wordt daardoor echt leuker met Westland Accountancy!”

Back To Top