Skip to content

Nieuw binnen ons team, maar verre van nieuw binnen de accountancywereld: Conny

Nieuw binnen ons team, maar verre van nieuw binnen de accountancywereld; maak kennis met Conny! Binnen ons kantoor maakt zij zich – samen met haar teamleden – sterk voor het samenstellen van de jaarrekeningen van klanten met optimaal financieel inzicht als doel.

“In januari van dit jaar heb ik een open sollicitatie gestuurd naar Westland Accountancy, omdat ik op zoek was naar een uitdaging. Zesentwintig jaar heb ik als assistent accountant gewerkt bij een kantoor in het Westland, waarna ik een uitstapje van vier jaar naar het bedrijfsleven heb gemaakt. Echter, begon ik de accountancy te missen. Ik vind het heerlijk om een boekhouding van A tot Z te verzorgen voor verschillende klanten uit de regio. Meedenken met de klant en écht iets voor de klant kunnen betekenen, daar word ik blij van.

Ik werk graag in een team waarin kennis wordt gedeeld en waarin we fijn kunnen samenwerken. Westland Accountancy heeft zo’n fris, enthousiast en sportief team. Zelf loop ik graag een rondje hard of ik ga met de fiets de natuur in. Ik vind het heerlijk om te lezen en een pilates les te volgen, het liefst allemaal buiten! Bij Westland Accountancy kunnen we heerlijk buiten lunchen op het terras of we lopen een blokje om. Je begrijpt; dit past helemaal in mijn straatje!” aldus Conny.

Back To Top