Skip to content

Nieuwe gezichten bij Westland Accountancy

Westland Accountancy groeit en daar horen nieuwe gezichten bij. Twee talenten uit het Westland: persoonlijk en betrokken. Welkom Diana en Caroline!

Ontmoet Diana Hartman

Diana Hartman is sinds kort relatiebeheerder bij Westland Accountancy en studeert daarnaast voor belastingadviseur. Een dame met een drive en passie voor cijfers. Want Diana is weliswaar nieuw bij Westland Accountancy, maar zeker niet in de branche. Ze heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het veld van accountancy en belasting, en heeft daarvoor de opleidingen MEAO, MBA en opleiding Register Belastingconsulent afgerond.

Diana en de fiscale coach: de perfecte match

Diana: “Een coachrol die goed bij mij past, is de fiscale coach. Ik ‘speel’ graag met de fiscale positie van ondernemers en ben op de hoogte van alle mogelijkheden rondom belastingaangelegenheden. Flexibiliteit komt daarbij te pas. Zodat de aangifte voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting of loonbelasting niet langer als een koude douche voelt”.

Je herkent Diana aan…

Waar je Diana aan herkent? Aan betrokkenheid bij en interesse in de klant. Een persoonlijke benadering. Diana legt uit: “Bij mijn rol hoort natuurlijk ook proactief begeleiden en toekomstgericht coachen. Met de klant in gesprek gaan over waar hij nu staat, waar hij heen wil én wat er nodig is om daar te komen. Hierin begeleid en adviseer ik de klant.”

Het belangrijkst vind ik dat klanten achter de keuzes staan die ze maken. Ik draag alle opties en mogelijkheden aan en help zo goed mogelijk bij het maken van de – voor hun – juiste keuze.  

Als accountantskantoor coachen wij ondernemers in de regio naar een hoger doel. Onze specialisten hebben een passie. Niet alleen voor boekhouding… Maar ook voor sport. Want samen bereiken wij een doel: ondernemers laten scoren! Hoe scoort Diana? “Zelf doe ik aan bootcamp. Solo sporten in een groep met veel afwisseling. Lekker in de (Westlandse) buitenlucht”.

 Leer Caroline kennen

Caroline Spanjaard is dit jaar gestart als junior assistent accountant bij Westland Accountancy. Een dame die weet wat ze wilt en altijd voor haar collega’s klaar staat. Caroline houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en aangiftes Inkomsten- en Venootschapsbelasting.

Werken bij een Westlands bedrijf

Haar keuze voor een Westlands bedrijf is niet zo vreemd. Caroline houdt namelijk van de Westlandse mentaliteit en zoals ze zelf zegt ‘een werkomgeving die bekend staat om zijn harde werken en rechtvaardigheid’. Caroline heeft meerdere jaren ervaring in de belasting- en accountancybranche en daarvoor de PD Boekhouden afgerond.

Ondersteunend aan alle coaches in het bedrijf

Caroline: “Doelen behalen en coachen: bij Westland Accountancy ben ik ondersteunend aan alle coaches binnen het bedrijf. Zo leer ik zelf het meeste. Daarnaast vind ik het erg leuk om deel uit te maken van de verschillende teams.”

Je herkent Caroline aan…

“Ik schakel snel om de klant zo goed mogelijk te helpen en probeer altijd te denken in oplossingen. Daarnaast ben ik loyaal. Zo vind ik het belangrijk om afspraken na te komen, snel en correct te handelen en natuurlijk vind ik het allerleukst…. Het opbouwen en onderhouden van klantrelaties!” vertelt Caroline. 

Wie goed doet, goed ontmoet!

Hoe coacht Caroline? “In het verleden heb ik veel collega’s gecoacht in allerlei boekhoudkundige werkzaamheden; fijn zodat collega’s elkaar kunnen ondersteunen. Hoewel ik graag in teamverband bezig ben, vind ik heerlijk nieuwe energie op te doen met bijvoorbeeld een solo sport: fitness of wandelen!”

Heeft u een vraag aan Diana of Caroline? Stuur een mail naar diana@westlandaccoutancy.nl of caroline@westlandaccountancy.nl

Back To Top