Skip to content

Odens, Westlands voetbaltalent van het jaar, ontvangt felicitaties van Westland Accountancy

Odens, Westlands voetbaltalent van het jaar, ontvangt felicitaties van Westland Accountancy

Tijdens het eerste Westlands Voetbalgala ontbrak één groot voetbaltalent: de jonge keeper Odens van der Zwan. Dit was de reden voor Westland Accountancy om alsnog de prijs in hun kantoor in Naaldwijk te overhandigen en hem een aantal lovende woorden toe te spreken.

Peter van der Wilk, bedrijfscoach en mede-eigenaar van Westland Accountancy is trots dat hij een talent als Odens deze mooie award alsnog persoonlijk mag overhandigen. “Als keeper heeft Odens een belangrijke rol in het team. Hij wordt geprezen om zijn keepers vaardigheden. Daarbij  houdt hij het  overzicht en weet uiteraard de ballen uit het goal te houden. Odens is een talent waar KMD en alle Westlandse sporters trots op kunnen zijn. Hij heeft het echt verdiend!”

Talent worden door goede coach

Odens zelf blijft bescheiden en gaat na de zomer aan de slag op de TU Delft. “Ik ben super trots dat ik deze prijs heb mogen ontvangen en daarvoor bedank ik ook mijn trainer  Martin , want die leert mij ook weer goed te coachen waardoor ik steeds beter word.” De nuchtere Odens vervolgt: “Ik heb super veel zin om te gaan studeren en naast voetbal mijzelf verder te ontwikkelen”.

Ontwikkel uw talent

Westland Accountancy is sponsor van het Voetbalgala en in het bijzonder deze talentenprijs. “Als Westlands bureau helpen wij  veel jonge ondernemers met het behalen van een doel. Maar om raak te schieten is soms meer nodig dan alleen hard werken. Jezelf leren kennen met je goede en zwakke kanten en kansen en bedreigingen in kaart brengen, is daarbij steeds belangrijker. Dit doen wij samen met onze klanten waardoor zij hun doel daarom gemakkelijker en sneller realiseren.” glimlacht Peter van der Wilk.

 

Back To Top