Skip to content

Overstappen van accountant, zo geregeld!

Wellicht merkt u op dat een andere accountant beter bij u en uw bedrijf past, efficiënter werkt en meer met de tijd meegaat. U overweegt om over te stappen. Maar de tijd en moeite dat hierbij komt kijken, houdt u tegen. Wij bewijzen het tegendeel: in slechts drie stappen staat u al bij uw nieuwe boekhouder op de stoep!

Overstappen in 3,2,1…

Stap 1: Drink een kop koffie en maak kennis

Voordat u de overstap gaat maken is het belangrijk dat u ontdekt of Westland Accountancy beter bij u past. Dit begint natuurlijk met een goed gesprek en een kop koffie waarbij beide meer over elkaar te weten komen. Zo gaan wij met de tijd mee en werken we online. Hierdoor heeft u 24/7 inzicht in uw cijfers. Daarnaast zijn wij uw bedrijfscoach en passen wij de juiste tactiek op het veld toe. Is er een match? Ga door naar stap 2!

Stap 2: We inventariseren uw wensen

Samen met u brengen we uw wensen in kaart. Een vraag zoals, welk doel u wilt bereiken, is hierbij van belang. Het bedrijf naar een hoger plan tillen of een bedrijfsovername zijn hier voorbeelden van. Ook kan het zijn dat u op dit moment extra behoefte heeft aan advies op fiscaal gebied. Dit is natuurlijk geen probleem en juist goed om te weten! Op deze manier komen we erachter dat we vooral de fiscale coach in moeten schakelen. Voelt het goed? De overstap kan worden gemaakt. Ga door naar stap 3.

Stap 3: Wij regelen de overdracht

U zegt op bij uw huidige boekhouder en wij regelen de rest. Deze opzegging kan in de vorm zijn van een brief of een gesprek. De overdracht regelen wij. Wij zorgen kosteloos dat uw administratie, digitaal of op papier, bij ons komt. Goed om te weten is dat de oude accountant verplicht is om zonder belemmeringen uw volledige administratie af te staan.

Vandaag nog beginnen aan stap 1?

Is uw gedachte over overstappen veranderd en wilt u overstappen naar Westland Accountancy? Neem dan contact met ons op en u kunt gelijk beginnen aan stap 1!

 

Back To Top