Skip to content

Run for KiKa: samen het verschil maken tegen kinderkanker

Ieder jaar organiseert Stichting KiKa de Run for KiKa. Dit is een hardloopevenement dat plaatsvindt op 6 locaties in Nederland op verschillende data. Deelnemers proberen zoveel mogelijk geld op te halen zodat er een verschil kan worden gemaakt voor kinderen met kanker. De diverse afstanden maken het voor iedereen mogelijk om mee te doen. Zo is er de 10 km, de 5 km en de KidsRun waarbij kinderen 200 m, 500 m en 1 km kunnen hardlopen.

Maak met Marloes het verschil en doneer!

Onze topper Marloes gaat op 30 september in Amsterdam de 5 km hardlopen. De voorbereiding is natuurlijk in handen van Marloes zelf, maar de hoeveelheid geld dat ze ophaalt  hangt af van sponsors. Het totaal opgehaalde bedrag zal worden besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots dat ze zich inzet voor dit goede doel!

Helpt u haar sponsorteller stijgen? Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!

U kunt Marloes sponsoren via haar persoonlijke pagina op de website van Run for KiKa. 

Stichting KiKa

Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) is opgericht in 2002. Het doel van de stichting was om te zorgen voor meer financiering van onderzoek naar kinderkanker. De genezingskans bleef namelijk stil staan op zo’n 70%. Oncologen waren er mee eens dat deze genezingskans omhoog moest. Het doel van de stichting is om de kans op genezing te verhogen met 95%. KiKa houdt zich o.a. bezig met het geven van voorlichting en het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek met de focus op pijnbestrijding tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

 

Back To Top