Skip to content

Software & ICT bij uw boekhouder

Houdt u alle ballen nog in de lucht? Met de juiste backhand zorgt u als ondernemer voor de sturing van uw teams en systemen. Met succes als resultaat en meer inzicht in dit resultaat. Onze digitale monitor brengt alle management informatie in beeld. En voor koppelingen met o.a. Twinfield, Exact of branchespecifieke software draait de softwarecoach zijn of haar hand niet om.

Westland Accountancy denkt mee op het hele ICT vlak

Ondersteuning op IT gebied is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij uw boekhouder, maar juist híerbij zijn grote stappen te maken in verdere digitalisering en verbetering van de werkprocessen.


Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een koppeling tussen VOIP telefonie en uw CRM pakket? Dan is het belangrijk dat u hier tijdig op anticipeert, en niet pas wanneer u net een telefoon centrale hebt aangeschaft die dit niet ondersteund. Bij Westland Accountancy denken wij graag met u mee, een paar stappen vooruit.

Ferry Zuiderwijk – Westland Accountancy: “ik word heel enthousiast van slimme verbindingen binnen de boekhouding én daarbuiten!”

Onze ondersteuning gaat verder dan alleen software

Onze coaches helpen u dus niet alleen op softwaregebied, maar op het hele ICT vlak. Bij Westland Accountancy ondersteunen we de ondernemer in het gebruik van de voor zíjn onderneming meest geschikte pakketten. Dus niet een pakket waar wíj goed mee kunnen werken, maar één die de klant vooruit helpt.

Voordelen van online boekhouden:

  • Online samenwerken met uw accountant;
  • 24/7 wereldwijd toegang tot uw financiën;
  • U kiest de module die het beste bij u past. Zo maakt u geen onnodige kosten;
  • Veilig en betrouwbaar;
  • Koppelingen mogelijk met externe pakketten (o.a. facturatie en projectadministratie).

Uw boekhouding online met bijvoorbeeld Twinfield en Exact Online betekent: 24/7 inzicht, geen investeringen of licenties van software meer benodigd en nooit meer de back-up vergeten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gebruiksvriendelijkheid van het online boekhouden.

Uw boekhouding koppelen?

Dat is mogelijk met verschillende integraties, waaronder:

  • Teamleader: CRM pakket (inclusief projectmanagement) met diverse koppelingen waaronder VOIP (telefonie), MailChimp (Nieuwsbrieven), Dropbox (bestanden), Outlook/Gmail (email), LinkedIn (contactpersonen toevoegen).
  • Payt: automatisch debiteurenbeheer, inclusief versturen herinneringen en eventueel incassotraject. Verwerken van betalingsafspraken en het automatisch controleren op nakoming hiervan.
  • Basecone: digitale factuurverwerking en autorisatie
  • WeFact: uitgebreide facturatiesoftware (ook voor abonnementen)

Software & ICT bij Westland Accountancy

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten op ICT gebied? Neem contact op met onze software coach en krijg een duidelijk antwoord op uw onlinevraagstukken.

Onze klant 100% Westland – Christine Strijbis: “Door Twinfield te koppelen aan Teamleader besparen wij veel tijd aan onze boekhouding én het management van projecten en budgetten. Alles staat nu op 1 plek… en geeft snel inzicht in omzet, uren en natuurlijk resultaat!”

Back To Top