Skip to content

Sportief ondernemen met Westland Accountancy op Horticontact 2019

Heeft u het al in uw agenda gezet? 19 t/m 21 februari is het weer tijd voor de HortiContact beurs in Gorinchem: hét visitekaartje van de Nederlandse glastuinbouwsector. De 16e editie van de grootste vakbeurs op het gebied van tuinbouw belooft weer een succes te worden, en natuurlijk zijn wij er bij!

BEZOEK ONZE STAND OP HORTICONTACT

Met onze vestiging in het mooie Westland willen wij betrokken blijven én zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft.

Samen met onze buren van Westland WorkWear zijn we afgelopen periode druk bezig geweest om een mooie stand te creëren. Wij dragen ten slotte graag ons steentje bij om de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler in de wereldmarkt te laten zijn. Hierbij informeren wij over onze diensten, mogelijkheden en uitgebreide service. Uw accountant uit de tuinbouwregio, dichtbij en betrokken.

Wilt u de beurs graag bezoeken? Neem dan contact met ons op voor beschikbare kaarten. Wij zien u graag 19, 20 of 21 februari in de evenementenhal! Bekijk hier alvast een sfeerimpressie van HortiContact 2018 om in de stemming te komen.

Back To Top