Skip to content

Sportief ondernemen met Westlandia

Vorige week tekende Peter van der Wilk namens Westland Accountancy het contract voor het lidmaatschap van de Businessclub van Westlandia. “Ik sta regelmatig aan de lijn en ben trots nu ook als businesslid een bijdrage te mogen aan de sportieve ontwikkelingen van Westlandia”, aldus Peter.

De Business club Westlandia

“Met ons lidmaatschap willen we niet alleen andere ondernemers ontmoeten, maar vooral ook bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van de club en haar leden. En natuurlijk met enige regelmatig wedstrijden bijwonen en bijpraten met de sponsors en supporters van de club. Immers. Sporten is samenwerken in een team. En als wij daar op financieel vlak een steentje kunnen bijdragen – halen we nog meer plezier uit de club én ons werk!”

Sportief ondernemen
We zijn een accountantskantoor dat er alles aan wil doen om het plezier in het ondernemersbestaan terug te brengen.

Hoe doen we dat?
Natuurlijk door die brij aan cijfers uit handen te nemen. Door de jaarrekeningen en aangiften goed te regelen. En door snel antwoord te geven op al uw vragen over fiscale zaken. Maar wat we vooral doen, is meedenken over de strategie.

Sparren over kansen en samen met de klant nieuwe mogelijkheden in kaart brengen. Persoonlijk, direct en slagvaardig. Met onze ondernemerscoach heeft de ondernemer zijn handen vrij om te doen waar ze goed in zijn.

Nieuwsgierig?
Meer weten over Westlandia? Wordt ook Business lid! Of bel ons op 0174-614299 en wij dragen graag bij aan uw ondernemersdoelen.

Back To Top