Skip to content

Christian van Prooijen

Assistent Accountant

Een digitale boekhouding geeft een actueel inzicht waarop wij direct kunnen bijsturen.

Met een squashracket in de hand: de coach voor administratie & digitalisering bij Westland Accountancy is Christiaan. Als oud-voetballer weet hij het doel nog steeds te vinden: met het automatiseren van processen gaat hij zorgen dat ook de Westlandse ondernemers op voorsprong komen.

Christian heeft twaalf jaar ervaring bij administratiekantoren en past goed in de grote afwisseling van het werk door de diversiteit aan klanten. Een kledingzaak is heel anders dan een tomatenteler en er spelen dan elk jaar ook weer andere dingen.
“Als het lukt een administratie d.m.v. tips en advies aan de klant zo in te richten dat deze op een zo efficiënt mogelijke manier gevoerd kan worden, een nette overzichtelijke boekhouding geeft meer en beter inzicht, scheelt tijd en daardoor geld voor de klant. Daar word ik echt blij van”.

Heel veel plezier had ik vroeger op voetbalveld. Zowel de 1e, 2e (en 3e helft ????) was het leuk om als team elke wedstrijd weer de uitdagingen op het veld aan te gaan. Daarna heb ik wisselend periodes hardgelopen en minder actief gesport, maar nu sla ik weer regelmatig een balletje in de squashhal. Even heel fanatiek alle energie er uit ‘slaan’ doet mij na een werkdag heel goed.”

Back To Top