Ga naar hoofdinhoud

Vacature: Accountant

Raak jij altijd al enthousiast van het ondernemerschap en ben je toe aan de volgende stap?

Zie jij het als een uitdaging om ondernemers te ondersteunen bij het uitwerken en behalen van hun doelstellingen? En heb jij met jouw ervaring in de financiële sector de ambitie om zelf als ondernemer onze klanten te adviseren? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wat je bij ons doet als accountant (extern)?

Als accountant ben je het eerste aanspreekpunt van de klantenportefeuille die wij voor jou hebben samengesteld. De uitdaging is om deze klanten geheel te ontzorgen, samen met de klant meerdere stappen vooruit te denken, kansen in digitalisering te grijpen en met elkaar strategisch te ondernemen.

Oftewel, jij:

 • gaat in gesprek met ondernemers om de jaarrekening te evalueren en bespreken;
 • signaleert kansen en adviseert, bijvoorbeeld omtrent automatisering, financiering en andere bedrijfsadviezen;
 • gaat relaties met klanten aan – en onderhoudt en versterkt deze;
 • coacht assistent accountants bij de ontwikkeling van hun talent.

Wat je bij ons doet als accountant (intern)?

Raak jij altijd al enthousiast van het ondernemerschap en ben je toe aan de volgende stap? Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen een (bespreekbare) termijn mede-eigenaar te worden van Westland Accountancy. Dit betekent dat je onderdeel wordt van ons management team en daarbij direct sturing kan geven aan de koers die wij met elkaar bevaren. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe hoe wij de koers uitzetten van ons bedrijf.

Maak kennis met ons team!

Vanuit onze moderne werkplek in hartje Westland, ondersteunt ons gemotiveerde en ruimdenkende team ondernemers bij het behalen van hun doelen. Met een flink portie fanatisme geven wij waardevolle betekenis aan de financiën van onze klanten. Sterker nog, we denken mee over de bedrijfsstrategie en laten geen kans schieten. Iedereen – van administratief medewerker tot eindverantwoordelijke accountant – heeft hierbij alle ruimte om zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Diana, belastingadviseur: “Binnen Westland Accountancy heerst een leuke, informele sfeer en heb je veel vrijheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen op je eigen manier. Samen met een team aan gezellige en betrokken collega’s zetten we ons vol in voor onze klanten, maar ook is het regelmatig tijd voor een borrel of uitje. Met een relatief kleine groep collega’s kunnen we met een heel breed pakket aan diensten van grote waarde zijn voor onze klanten, dat maakt ons uniek.”

Als accountant binnen ons vooruitstrevende kantoor…

 • werk jij samen in een enthousiast team met een passie voor cijfers;
 • ben je (bijna) in het bezit van je AA-titel;
 • zet jij je communicatieve skills met plezier in en vind je het leuk een eigen relatienetwerk op te bouwen en te onderhouden;
 • ga je geen horde binnen onze dynamische sector uit de weg en zet deze liever om in kansen. Frisse ideeën, daar krijg jij (en wij) energie van;
 • beschik je over een flink portie fanatisme en ambitie;
 • ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden?

Met de arbeidsvoorwaarden treden we nu nog niet naar buiten. Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar tot een mooi salaris / toekomstige managementvergoeding kunnen komen dat gebaseerd is op jouw kennis en ervaring. Jouw contract voor 32 – 40 uur kent goede arbeidsvoorwaarden, die we graag tijdens een persoonlijke gesprek met je bespreken. Wat heeft deze positie je verder te bieden?

 • Volop kansen om jezelf en je talenten te ontwikkelen. Vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke coaching behoren hierbij tot de mogelijkheden.
 • Goede werk-privébalans, zodat je genoeg tijd hebt om te sporten óf relaxen.
 • Vrijheid en flexibiliteit om jouw werk(tijden) vorm te geven.
 • Inspraak binnen de organisatie.
 • Een fijne werkplek met de modernste devices.

 

Klinkt dit voor jou als de ideale positie? Stuur dan je cv en motivatiebrief per email naar vacature@westlandaccountancy.nl. Bij vragen kan je contact opnemen met Paul Groenewegen (0174 – 614299).

 

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 15 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

   

  Acquisitie of voorstellen van kandidaten door recruitment-, uitzend- of detacheringsbureaus is niet gewenst.

  Back To Top