Skip to content

Vacature: Accountant

Heb jij met jouw ervaring in de financiële sector de ambitie om als accountant onze klanten te adviseren? Wil jij hard werken combineren met plezier op het werk? En zou jij samen met ons kantoor eigenwijs en autonoom willen doorgroeien? Dan is deze vacature – inclusief kans om te ondernemen – jou op het lijf geschreven!

Aangenaam kennis te maken!

Westland Accountancy is gevestigd in een modern kantoor in hartje Westland. Wij zien het als een sport om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.  Met een flink portie fanatisme geven wij waardevolle betekenis aan de cijfers. Sterker nog, we denken mee over de visie, bedrijfsstrategie en doelstellingen en laten geen kans schieten. Wij zijn aanpakkers, met veel energie en Westlandse nuchterheid. Met onze persoonlijke benadering en continue/vergaande expertises, verleggen we de eindstreep keer op keer om het allerbeste voor onze klanten te realiseren!

Iedereen – van administratief medewerker tot eindverantwoordelijke accountant – heeft hierbij alle ruimte om zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

Wat je bij ons doet als accountant (extern)

 • Het zijn van een eerste aanspreekpunt voor de klantenportefeuille die wij voor jou hebben samengesteld; Als accountant kun je direct van start!
 • Onze klanten proactief ontzorgen door één (of twee) stappen extra te zetten;
 • Kansen in digitalisering grijpen en zoveel mogelijk automatiseren bij de klant;
 • Met elkaar strategisch ondernemen vanuit een gedegen visie – met onze klanten én optioneel als partner binnen ons accountantskantoor.

Oftewel, jij:

 • gaat in gesprek met ondernemers om de jaarrekening te bespreken en continu mee te denken, kritisch te zijn en/of te sparren;
 • signaleert kansen en/of risico’s en adviseert, bijvoorbeeld op het gebied van doelgericht ondernemen, automatisering, financiering of andere bedrijfsadviezen;
 • gaat relaties met klanten aan en onderhoudt en versterkt deze;
 • pakt de vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw rol als primair aanspreekpunt voor onze klanten en binnen ons directieteam.

Wat je bij ons doet als accountant (intern)

 • Je bent – samen met een andere accountant – verantwoordelijk voor de vaktechnische kwaliteit van ons kantoor;
 • Je beheert je eigen klantenportefeuille en op basis van jouw specialisaties voer je ook opdrachten uit voor de klanten van andere relatiebeheerders;
 • Je coacht assistent accountants bij de ontwikkeling van hun talenten;
 • Je wordt onderdeel van ons directieteam en geeft daarbij direct sturing aan de koers die wij met elkaar varen.

Diana, belastingadviseur:Binnen Westland Accountancy heerst een leuke, informele sfeer en heb je veel vrijheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen op je eigen manier. Samen met een team aan gezellige en betrokken collega’s zetten we ons vol in voor onze klanten, maar ook is het regelmatig tijd voor een borrel of uitje. Met een relatief kleine groep collega’s kunnen we met een heel breed pakket aan diensten van grote waarde zijn voor onze klanten, dat maakt ons uniek.

Als accountant binnen ons vooruitstrevende kantoor…

 • werk je samen in een enthousiast team met een passie voor cijfers;
 • ben je (bijna) in het bezit van je AA-titel;
 • zet je je communicatieve vaardigheden met plezier in en vind je het leuk een eigen relatienetwerk op te bouwen en te onderhouden;
 • ga je geen horde uit de weg, maar zet deze juist om in kansen. Frisse ideeën, daar krijg jij energie van;
 • beschik je over een flink portie fanatisme en ambitie, gecombineerd met een fijne dosis humor. 😉

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden?

Met de arbeidsvoorwaarden treden we nu nog niet naar buiten. Het begint met de klik en onze gezamenlijke passie voor ons vakgebied en (eventueel) voor ondernemerschap. Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar tot een goed salaris en/of toekomstige managementvergoeding komen, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Ons uitgangspunt is: dit is een unieke kans voor beiden – en als we er allebei voor willen gaan, dan komen we er altijd uit!

Klinkt dit voor jou als de ideale positie? Stuur dan je cv en motivatiebrief per e-mail naar vacature@westlandaccountancy.nl. Bij vragen kan je contact opnemen met Ferry Zuiderwijk (0174 – 614299).

 

Bakkie doen?

 

 

 

Acquisitie of voorstellen van kandidaten door recruitment-, uitzend- of detacheringsbureaus is niet gewenst.

Back To Top