Skip to content

Westland Accountancy laat de bloemetjes varen

Het ziet ernaar uit dat de zomer nu toch eindelijk gaat beginnen. Net op tijd, want op 5, 6 en 7 augustus zitten naar verwachting 500.000 bezoekers langs de waterkant om te genieten van het Varend Corso Westland. Net als vorig jaar is Westland Accountancy sponsor van de Stichting Corsoboot Naaldwijk. 

De vrijwilligers van deze organisatie leveren ieder jaar weer een topprestatie met hun prachtige bijdrage aan het Varend Corso Westland. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Anderzijds worden wij als Westland Accountancy natuurlijk graag gezien in de kleurige ambiance van het Varend Corso Westland. Wij komen dankzij onze samenwerking onder de aandacht van een publiek dat we op een andere manier niet zo gemakkelijk zouden bereiken. Daarnaast brengt het Varend Corso Westland regionale ondernemers op een unieke manier samen. Netwerken is altijd goed, maar wat is er mooier dan elkaar op een informele manier en tegen de achtergrond van zo’n fantastisch decor te spreken?

Westland Accountancy is helemaal klaar voor deze editie van het Varend Corso Westland, die ook in 2016 voert door het Westland, Den Haag, Delft en Maassluis. ‘Onze’ Corsoboot Naaldwijk zal het motto ‘Beeldschoon’ absoluut eer aandoen!

Kijk voor meer informatie over het Varend Corso Westland op www.corsobootnaaldwijk.nl en www.varendcorso.nl.

Back To Top