Skip to content

Westland Accountancy stimuleert ambitie op het Westlands Voetbalgala

Ook dit jaar waren wij aanwezig op het Westlands Voetbalgala. Westland Accountancy had de eer om op het gala in Poeldijk de prijs uit te reiken aan het ‘Talent van het Jaar’. Voetballen op niveau vraagt om doorzettingsvermogen om een doel te bereiken. Dit komt ons als ondernemerscoach bekend voor en daarom zetten wij ons graag in voor een initiatief zoals dit regionale voetbal gala!

Doorzettingsvermogen: belangrijke eigenschap bij ondernemen én voetballen

Als ondernemerscoach begeleidt Westland Accountancy veel jonge ondernemers bij de start van hun onderneming. Hierin brengen wij onze ervaringen over die wij met succesvolle ondernemers hebben opgedaan. De belangrijkste eigenschap van succesvolle ondernemers is dat zij beschikken over een flink portie doorzettingsvermogen. Net zoals de genomineerden voetballers voor de prijs ‘Talent van het Jaar’! Daarom reiken wij ook dit jaar deze prijs met veel plezier uit, in de hoop meer talent te stimuleren om hun ambities waar te maken.

Genomineerden Westlands voetbalgala

De genomineerden voor het Westlands Voetbalgala 2019 waren Danny Niël, Bas de Brabander en Desley Bransen. Uiteindelijk heeft de jury Danny Niël verkozen tot het ‘Talent van het Jaar’. Wij feliciteren Danny met deze mooie prijs! Bekijk de video met alle genomineerden via WOS.

Back To Top