Ga naar hoofdinhoud

Als accountancykantoor streven wij ernaar om mkb ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen

groenv2@2x

Administratie
up-to-date

Meer info

Vooruitstrevend in:

In de basis

Vanzelfsprekend verwerken we de (salaris)administratie tot in de puntjes, stellen we de jaarrekening op en dienen we de fiscale aangiftes zo gunstig mogelijk in.

blauwv2@2x

Samen strategisch
ondernemen

Meer info

Continu betrokken bij:

Een sterke backhand

Ook het aantrekken van krediet, vermogen en subsidies kun je aan ons overlaten. We denken continu mee en zien het als een mooie uitdaging om het allerbeste uit jouw onderneming te halen.

grijsv2@2x

Optimale financiële
(privé)situatie

Meer info

Persoonlijk advies over:

Raakschieten – ook privé

En wil jij als ondernemer ook privé je zaken op orde hebben? Dan gaan we om tafel en stellen we een plan op voor een optimale financiële toekomst.

Als accountancykantoor streven wij ernaar om mkbondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Leer ons en ons team kennen

Als accountancykantoor streven wij ernaar om mkb- ondernemers te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Wat dat inhoudt? Natuurlijk verwerken we de (salaris)administratie tot in de puntjes, stellen we de jaarrekening op en dienen we de fiscale aangiftes zo gunstig mogelijk in. Maar dat niet alleen; ook het aantrekken van krediet, vermogen en subsidies kun je aan ons overlaten. En wil jij als ondernemer ook privé je zaken op orde hebben? Dan gaan we om tafel en stellen we een plan op voor een optimale financiële toekomst. Samen strategisch ondernemen, noemen we dat ook wel.

Uiteraard is ons aanbod compleet afhankelijk van jouw wensen en situatie. Wat vast staat is dat wij met jou en jouw onderneming meedenken. Door onze persoonlijke benadering, continue betrokkenheid en vergaande expertise gaan wij geen vraagstuk uit de weg en zien wij het als een mooie uitdaging om het allerbeste uit jouw onderneming te halen. Versimpelen en versnellen, daar houden we van.

In goed gezelschap

Orchios

Orchios

“Hun managementrapportages zijn van grote waarde. Je schiet er echt iets mee op. Signaleer je iets, dan kun je gelijk tussentijds bijsturen en hoef je niet op de jaarcijfers te wachten.”

Maurice_Weijs

Van Kester-Weijs en Kwekerij De Vesting

“Westland Accountancy is een heel goed klankbord. Bij belangrijke beslissingen sparren we samen. Westland Accountancy kan echt overal over meepraten”

Klant aan het woord

Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau

“Wat maakt Westland Accountancy uniek? Rachelle: “Persoonlijk contact en lekker snel schakelen.”

Benieuwd hoe waardevol overstappen van accountant voor jou is?

Doe de scan en kom erachter op welke vlakken wij jou kunnen ondersteunen bij al jouw financiële, fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken.

Strart de scan
Team Westland Accountancy

Voel je vrij om vragen te stellen. Of laat gewoon even wat horen.
Dat vinden wij altijd leuk!

Back To Top