Skip to content

Zorgeloos ondernemen én financieren met uw kredietcoach dichtbij!

U wilt investeren en heeft krediet nodig? Het verkrijgen van een financiering bij een bank is vandaag de dag niet eenvoudig. De regels zijn aangescherpt, de risico’s verhoogd en banken zijn extra alert. Loop voorop en zorg voor de juiste financiering. Maak uw ondernemersdroom waar met hulp van onze kredietcoach.

Peter van der Wilk is uw gecertificieerd MKB-kredietcoach en helpt u graag bij het krijgen en behouden van krediet!

Vooroplopen met de juiste financiering
Onze kredietcoach helpt u bij het aanvragen van uw financiering of crowdfunding. Ook heeft onze coach ervaring met leasing en het verbeteren van de kredietwaardigheid. Door onze kredietcoach krijgt u meer inzicht in de wereld van de financieringen. Daardoor is het makkelijker om de voorsprong op de rest vast te houden.

De voordelen van een kredietcoach

  • Samen nadenken en invullen van de juiste stappen
  • Sparren over de specifieke vraagstukken van uw campagne
  • Sneller een resultaat
  • Gedegen adviseur die meedenkt… maar uzelf ook laat denken

Het Vent, Tent & Cent principe
Onze MKB-kredietcoach handelt volgens het Vent, Tent en Cent principe.

De Vent
1.       Inzicht in ondernemerstype
2.       Inzicht in ondernemerschap 

De Tent
1.     Het bepalen van de missie, strategie en doelstellingen
2.     Inzicht verkrijgen in de eigen organisatie

De Cent
1.     Opstellen van prognoses
2.     Inzicht verkrijgen in de kredietwaardigheid

Hoe werkt dit in de praktijk?
Allereerst hebben we een vrijblijvend gesprek waarin we uw plannen doornemen. Aan de hand hiervan kiezen we gezamenlijk voor een plan van aanpak. Deze kan bestaan uit het opstellen een ondernemingsplan en het uitvoeren van een ondernemerstest. Vervolgens bepalen we de invulling van de financieringsbehoefte.

Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van financiers, waarbij wij inzetten op bancair krediet, crowdfunding, kredietunie, debiteuren- en crediteurenfinanciering, informal investors, leasing en ga zo maar door. We stoppen niet totdat we ons doel hebben bereikt! Immers. Samen zorgen we er voor dat u vooroploopt.

Ook als u uw financiering rond hebt, blijven we u ondersteunen. Het krijgen van een financiering is één ding. Het houden van een betaalbare financiering vraagt vandaag de dag doorlopend aandacht.

Verantwoord lenen met uw Westland Accountancy kredietcoach 
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze kredietcoach? Neem vrijblijvend contact op met Peter van der Wilk (0174 en krijg een duidelijk antwoord op uw financieringsvraagstukken. Plan uw gesprek vandaag nog!

Back To Top