Skip to content

Doelen realiseren met onze bedrijfscoaches

Als ondernemer wilt u een doel behalen. Maar om raak te schieten is soms meer nodig dan alleen hard werken. Daarom staan de Westland Accountancy bedrijfscoaches aan de lijn én zijn ze betrokken. Zij helpen bij het stellen van uw doel en het behalen ervan. Samen dit doel realiseren gaat vanaf nu gemakkelijker en sneller. Zeker door de specialismen van onze coaches! 

Ondernemerscoach

Om een juiste tactiek op het veld toe te passen is er een optimale samenwerking nodig. Onze ondernemerscoach maakt teamanalyses om dit te bereiken. Om een goed team te vormen brengen wij zwakke en sterke kanten én kansen en bedreigingen in kaart. Ook met het opstellen van een ondernemingsplan bereiken wij uw doel, waarbij we sparren om de juiste strategie te bepalen en u als ondernemer laten winnen.

 

Vermogenscoach

Ook voor de afstanden die u na uw pensioen gaat afleggen, moet uzich voorbereiden. Wij willen graag dat het vermogen dat u heeft opgebouwd later goed terecht komt. Dat vermogen kan een spaartegoed zijn, maar ook uw woning, onderneming of beleggingsportefeuille. Wie krijgt wat en wat moet er aan erfbelasting worden betaald? Onze vermogenscoach helpt u met uw testament, huwelijksvoorwaarden, een plan van schenken en het regelen van uw pensioen in eigen beheer eventueel i.c.m. bedrijfsoverdracht.

 

Softwarecoach

Houdt u alle ballen nog in de lucht? Met de juiste backhand zorgt u als ondernemer voor de sturing van uw teams en systemen. Met succes als resultaat en meer inzicht in dit resultaat. Onze digitale monitor brengt alle management informatie in beeld. En voor koppelingen met o.a. Twinfield, Exact of branchespecifieke software draait de softwarecoach zijn of haar hand niet om.

 

Kredietcoach

Loop voorop en zorg voor de juiste financiering. Met onze kredietcoach helpen wij bij het aanvragen van uw financiering of crowdfunding. Ook heeft deze coach ervaring met leasing en het verbeteren van de kredietwaardigheid. Door onze kredietcoach krijgt u meer inzicht in de wereld van de financieringen. Daardoor is het makkelijker om de voorsprong op de rest vast te houden.

 

Fiscale coach

‘Spelen’ met de fiscale positie van ondernemers is een van onze specialiteiten. Onze fiscalecoach is op de hoogte van alle mogelijkheden rondom belastingaangelegenheden. Flexibiliteit komt daarbij te pas. Zodat de aangifte voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting of loonbelasting niet langer meer als een koude douche voelt.

 

Werkgeverscoach

Een team managen vraagt aandacht, techniek en soms ook een advies van buitenaf. Als werkgeverscoach adviseren wij hoe uw personeelsbeleid klaar is voor de toekomst. Hoe gaat u om met ziekmeldingen of de beloningsstructuur? En zijn uw arbeidsovereenkomsten wel volledig? Onze werkgeverscoach is op de hoogte van alle ontwikkelingen en systemen en helpt u uw team te verbeteren.

 

Subsidiecoach

Als ondernemer maakt u aanspraak op diverse subsidies, alleen weet u dit niet altijd. Daarom is het van belang om de juiste tactiek aan te nemen en actief rond te kijken. Onze subsidiecoach kent de weg in dit veld en helpt u bij de aanvraag en ontwikkeling van het traject.

 

 


Juridische coach

De stand van de wind bepaalt voor een groot deel het succes. Maar ook bij tegenwind geeft onze juridische coach een duw in de rug. Een geschil ontstaat niet zomaar. Of het juiste inzicht bij het screenen van contacten, een ontslag of reorganisatie. Onze juridische coach helpt u de juridische kwesties op te lossen. Met een betrokken en ervaren coach zakt de tegenwind af.

 

 

Meer weten? Neem contact op met een van de coaches: 0174-614299

Back To Top