Skip to content

Finehotelsandsuites.com

Westland Accountancy coacht klanten in diverse branches. Eén van de klanten die opvalt door haar ambitie is Corina Waaijer, directeur en mede-eigenaar van Finehotelsandsuites.com. Ze zei haar baan op en volgde haar passie voor hotels en design. En met succes: begin volgend jaar staat de opening van haar vierde hotel ‘Huis Blaauwen’ op de planning.

Referentie finehotelsandsuites.com

Hotels met een verhaal

Finehotelsandsuites.com bestaat uit de hotels Stadsvilla Mozaic (Den Haag), Stadsvilla Mout (Schiedam) en Casa Julia (Delft). Binnenkort komt er dus nog een vestiging in Delft bij. Het zijn hotels waar je je direct thuis voelt. Of je nu komt slapen of vergaderen; dit doe je altijd op mooie plek en in een inspirerende omgeving. Finehotelsandsuites.com staat voor persoonlijkheid, kwaliteit en huiselijkheid. De hotels met de slogan ‘Feel at home. Be inspired by our stories’ worden met passie en originaliteit gerund door Corina Waaijer.

Groeien met de juiste begeleiding

Corina Waaijer van finehotelsandsuites.com: “Na het openen van onze tweede vestiging kwamen we erachter dat dit consequenties had voor onze boekhouding. We werden twee keer zo groot, dus werd dit ook twee keer zo ingewikkeld. Daarom zochten we naar een partij die ons ontzorgt op dit gebied en die ons daarnaast praktisch begeleidt. Westland Accountancy bleek de juiste coach”.

“Drie jaar geleden hadden wij een prettige kennismaking met Westland Accountancy. Sindsdien adviseren zij ons en geven we met een gerust hart onze aangiftes, jaarrekeningen en binnenkort ook onze loonadministratie uit handen”.

Westland Accountancy anticipeert op de toekomst

Elke maand hebben we overleg met de klant, want er komen altijd wel een aantal vragen naar voren. Hierbij gaat Paul Groenewegen als coach na of de mogelijke stappen toekomstbestendig zijn. Daarnaast helpt Westland Accountancy Corina om ondanks de groei alle cijfers inzichtelijk te houden en processen te versimpelen.

“Westland Accountancy leert ons de technieken om efficiënt met de benodigde programma’s (Basecone, Twinfield en Visionplanner) te werken en geeft ons trainingsschema’s (advies) waardoor we als bedrijf beter kunnen ‘rennen’”.

Referentie finehotelsandsuits.com
Corina Waaijer directeur en mede-eigenaar van Finehotelsandsuites.com

Welke sport beoefen je zelf?

“Ik doe zelf aan yoga en volg bootcamplessen. Het houdt mij soepel en maakt mijn lichaam sterk. Daarnaast is het heerlijk om je hoofd leeg te maken, waardoor ik de volgende dag weer hard aan het werk kan”.

Wat maakt Westland Accountancy voor jou uniek?

Corina sluit af: “Pro-actief meedenken over hoe processen sneller én automatischer kunnen. Dát is wat Westland Accountancy voor mij uniek maakt”.

 

 

 

 

 

Referentie finehotelsandsuites.com
Back To Top