Skip to content

Benieuwd hoe ondernemers denken over onze bedrijfscoaches?

Waarom kiezen onze klanten voor Westland Accountancy? Wij laten het hen graag zelf vertellen! We zijn er trots op dat deze en vele andere klanten vertrouwen in ons hebben. Samen werken wij graag aan het succes van onze klanten en proberen we ondernemen nog leuker te maken!

Aan het woord: Kemeling Kunststoffen – klant sinds 2010

Salarisadministratie, jaarrekeningen, financieel advies en belastingaangiftes

Kemeling Kunststoffen is al 41 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van standaard- en maatwerk kunststofproducten, zoals kunststof bakken, tanks, putten, kisten en kasten. Actief in vele branches en een echt familiebedrijf met de broers Robert en Jan-Willem Kemeling aan het roer. Het bedrijf is uitgegroeid van eenmanszaak, overgenomen van hun vader, tot een succesvolle organisatie met 30 werknemers. Echt Westlands, maar vergis je niet… Producten van Kemeling vind je ook over de grens!

Westland Accountancy en Kemeling Kunststoffen – de juiste match

Robert Kemeling: “In 2010 ontmoetten we Peter van der Wilk tijdens een netwerkborrel in het Westland. Peter was net voor zichzelf begonnen en wij waren op zoek naar een nieuwe boekhouder. Dit bleek een goede match en eigenlijk waren wij dus één van de eerste klanten van Peter!”

“Westland Accountancy helpt ons al vanaf het begin met de salarisadministratie, jaarrekeningen, financieel advies en belastingaangiftes. Eerst ‘offline’, maar al snel gingen we over naar online. We startten namelijk als een van de eersten met het opzetten van Twinfield. Dat betekent: 24/7 inzicht in de cijfers, makkelijk online samenwerken en onze gegevens overal online beschikbaar. Hierdoor konden we ook veel meer zelf gaan doen.”

Online boekhouden met Westland Accountancy

Ondersteuning op IT-gebied is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij uw boekhouder, maar juist hierbij zijn grote stappen te maken in verdere digitalisering en verbetering van de werkprocessen. Bij Westland Accountancy ondersteunen we de ondernemer in het gebruik van de voor zíjn onderneming meest geschikte softwarepakketten. Een pakket dat de klant echt vooruit helpt!

“Westland Accountancy is persoonlijk betrokken, weet van de hoed en de rand. En is van grote toegevoegde waarde wanneer het gaat om automatisering van financiële processen. De bedrijfscoaches denken graag met je mee, een paar stappen vooruit!” – Robert Kemeling

Meer zelfstandigheid voor de ondernemer, een absoluut voordeel

Robert: “Je kunt als accountant alles uit handen nemen, maar juist door een stukje zelfstandigheid bij de ondernemer te laten, is veel meer rendement te behalen. Wij zijn erg nauw betrokken bij de boekhouding en doordat alles voor ons (realtime) inzichtelijk is, zijn we altijd up to date van de laatste cijfers en kunnen we waar nodig meteen op aansturen.”

 “Altijd een solide en transparant financieel overzicht dankzij Westland Accountancy. Door gebruik van Twinfield in combinatie met Visionplanner is vlotte aansturing mogelijk.”

De (bedrijfs)coaches van Westland Accountancy

Robert vervolgt: “In het begin hadden de bedrijfscoaches van Westland Accountancy voornamelijk een coachende en begeleidende rol. Er moest namelijk vanaf scratch worden gestart met de automatisering van de boekhouding. Tegenwoordig werkt Westland Accountancy meer als een soort spiegel voor ons, waar wij vervolgens op anticiperen aangezien we nu toch wat meer zelfstandig zijn. Een aansturende rol, waarbij de bedrijfscoaches meedenken en adviseren waar nodig.”

Als coach van een sport ben je betrokken. Welke sport beoefen je zelf?

“Zelf doe ik aan boksen, ik krijg er energie van en het werkt tegelijkertijd ontspannend. Het maakt me fysiek en mentaal sterker… Eigenlijk hetzelfde effect wat Westland Accountancy heeft op ons bedrijf!”

Back To Top