Skip to content

Digitaal deponeren van uw jaarrekening? Wij regelen het voor u!

Veel ondernemers hebben deze week een brief ontvangen van de Kamer van Koophandel. Hierin wordt gemeld dat de jaarrekening voortaan digitaal dient te worden gedeponeerd. Te beginnen dus met die over 2016. Is dat reden tot bezorgdheid? Niet voor de relaties van Westland Accountancy!

Het was voor u misschien even schrikken, maar van de melding dat u voortaan digitaal uw jaarrekening moet deponeren worden we bij Westland Accountancy niet nerveus. Wij hebben in de afgelopen jaren ingezet op een optimale professionalisering en digitalisering van onze complete dienstverlening. En daar hoort het digitaal deponeren van jaarrekeningen bij.

Opvallend is dat de Kamer van Koophandel ingaat op de voordelen van digitaal deponeren. Niet meer printen en posten, snel een bevestiging ontvangen en minimale kans op fouten. Voor sommige ondernemers is dat misschien nieuws, maar de relaties van Westland Accountancy ervaren deze voordelen al sinds 2014.

Als u dus vragen heeft over het digitaal deponeren van de jaarrekening dan maken we graag tijd voor u. We kunnen u wegwijs maken in de materie, zodat u zelf uw jaarrekening digitaal kunt deponeren. Maar we kunnen het hele proces ook van u overnemen en tot in de puntjes voor u regelen. Zoals u dat op elk gebied van ons gewend bent!

Dus, raak niet in paniek om deze wijziging in de wet en laat ons uw zaken regelen. Dan kunt u doen waar u het beste in bent: ondernemen!

Back To Top