Skip to content
Seba

Klanten & referenties

Een goed verhaal spreekt voor zich!

Referentie: Sosef Schilders

Westland Accountancy coacht klanten in diverse branches. Een kleurrijke klant is Corno Sosef, directeur van Sosef Schilders.

Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau

Meer zijn dan een gewone accountant. Dat is waar Westland Accountancy het verschil maakt. Twee trouwe klanten zijn Kees van der Does Loonbedrijf en MKR Uitzendbureau.

Referentie: Finehotelsandsuites.com

Corina: “Pro-actief meedenken over hoe processen sneller én automatischer kunnen. Dát is wat Westland Accountancy voor mij uniek maakt.”

Referentie: Bedrijfsopvolging bij Keurslager Van Leeuwen

Paul van Leeuwen komt uit een echte slagersfamilie. Op 5 juli 1921 werd het ambachtelijk slagersbedrijf Keurslager Van Leeuwen opgericht door de opa van Paul. Sinds 1989 staat Paul aan het roer van het bedrijf en onlangs heeft zijn 21-jarige zoon aangegeven de slagerij voort te willen zetten. Het zit echt in de familie: liefde…

Referentie: professionalisering in online boekhouden voor Gearbox Innovations

Als team werken aan het succes van onze klanten… En doelen behalen. Dat is wat wij doen: ondernemers  in de regio coachen naar een hoger doel. En één van deze ondernemers is Gearbox Innovations uit Maasdijk! Vision & Robotisering in het Westland: Gearbox Innovations Get to know… Gearbox Innovations! Hét R&D Bureau van het Westland, gericht op…

Back To Top