Skip to content

Marloes de Vries-Scheffers: het vrolijke gezicht van Westland Accountancy

Iedereen die Westland Accountancy kent, kent waarschijnlijk ook Marloes de Vries-Scheffers. Als het niet persoonlijk is, dan van de telefoon. Marloes is namelijk het altijd vrolijke gezicht van ons bedrijf. Al is ze veel te bescheiden om dat van zichzelf te zeggen.

“Ik het gezicht van Westland Accountancy? Nou, als mijn collega’s dat zeggen…” Marloes blijft bescheiden. Dat hoort bij haar. Ze heeft er gewoon ontzettend veel plezier in om relaties te ontvangen en wegwijs te maken. Aan de telefoon of live op kantoor. En dat is lang niet alles wat ze goed kan. Marloes: “Ik ben administratief medewerkster, maar ik ben inderdaad ook vaak de eerste die een klant aan de telefoon krijgt of op kantoor ontmoet. Het omgaan met klanten is bijna een hobby van mij. Mensen het gevoel geven dat ze bij Westland Accountancy welkom zijn, dat is toch hartstikke leuk?”

Naast de functie van gastvrouw is Marloes meer dan bedreven in het verzorgen van boekhoudingen, de btw-aangifte en overige administratieve werkzaamheden voor de klanten van Westland Accountancy. Een duizendpoot, die sinds 2012 al heel wat heeft zien veranderen in het accountancy-vak. “Wij werken al jaren helemaal digitaal en de laatste tijd gaat die ontwikkeling steeds sneller. Die ouderwetse schoenendoos met bonnetjes? Die zie je bijna niet meer. We hebben het allemaal een stuk overzichtelijker gemaakt. Maar ik vond het uitpluizen van die schoenendozen ook wel wat hebben hoor. Alles wat niet standaard is, is een uitdaging. Toch?”

Marloes is behalve een veelzijdige collega moeder van twee kinderen, een sportfanaat en een gezelligheidsdier. “Ik vind dat we binnen Westland Accountancy een echt team vormen. We doen alles om voor de klanten topkwaliteit te leveren. De persoonlijke aanpak vinden we daarbij heel belangrijk. Dat hoort ook bij het Westland natuurlijk. Iedereen werkt hard, maar het moet ook wel een beetje ontspannen blijven.”

Die Westlandse gezelligheid is Marloes op het lijf geschreven. Vandaar ook dat ze de vaste vrijdagmiddagborrel met de collega’s van Westland Accountancy nooit overslaat. “Die hoort erbij. Even de week afsluiten met de collega’s en dan lekker het weekend in met man en kinderen. Ik heb het prima naar mijn zin!”

Back To Top