Skip to content

Nu te lezen in Streamer: ‘Het gemaksaspect en de kennis van Westland Accountancy zijn voor ons ontzettend waardevol’

Patrick Volkering van Broch & Volkering Verzekeringen vertelt in de laatste editie van Streamer, het business magazine van MKB Westland, over onze waardevolle samenwerking inzake salarisadministratie en HR-diensten: “Het gemaksaspect en de kennis van Westland Accountancy zijn voor ons ontzettend waardevol.” Lees het volledige artikel hieronder.

Ingrid Suijerbuijk en Leonie Elshof van Westland Accountancy vormen een goed ingespeeld team. Al enige jaren werken ze samen voor cliënten die graag ondersteuning krijgen bij salarisadministraties en overige HR-diensten. Een van die tevreden relaties is Patrick Volkering van Broch & Volkering Verzekeringen. Bij het bedrijf in Wateringen zijn inmiddels zeven personen werkzaam. ‘Wij zijn in 2014 gestart’, zegt hij. ‘Vanaf de eerste dag is Westland Accountancy onze accountant. Toen onze onderneming in de loop der jaren begon te groeien, kregen we ook steeds meer behoefte aan ondersteuning bij HR-diensten, zoals salarisadministratie, het opstellen van arbeidscontracten, kennis rond vigerende arbeidsrechtwetgeving et cetera. Gelukkig kunnen we ook daarvoor terecht bij Westland Accountancy. De aspecten van dit vakgebied laten we graag aan specialisten over. In ons geval aan Ingrid en Leonie van Westland Accountancy.’ 

Adviesrol 

Ingrid kent het reilen en zeilen binnen Broch & Volkering Verzekeringen na zo’n zes jaar inmiddels op haar duimpje. Dat wil zeggen: op het gebied van HR: ‘Wij focussen uiteraard puur op de HR-gerelateerde activiteiten. We leren de klanten kennen, de medewerkers, de cultuur van de onderneming, weten wat er speelt. Dat zorgt ervoor dat je goed mee kan denken met de klant, steeds vaker ook vanuit een adviserende rol. Dat maakt ons werk ontzettend leuk en dynamisch’. 

“Wij hanteren dezelfde kernwaarden”

Automatisering 

Maar natuurlijk is meedenken niet altijd noodzakelijk. Diverse werkzaamheden zijn inmiddels geautomatiseerd: ‘Wanneer er op het gebied van salaris vaste parameters zijn, is één druk op de knop voldoende om een en ander maandelijks in gang te zetten’, zegt Leonie. ‘Zo weet een klant zeker dat het zo goed en efficiënt mogelijk gebeurt. Daarmee houdt hij tijd over voor zijn core-business.’ 

Kernwaarden 

Voor Volkering is de samenwerking met Westland Accountancy inmiddels een vanzelfsprekendheid. Hij zou niet anders meer willen: ‘Eigenlijk hanteren wij dezelfde kernwaarden als zij: persoonlijk, benaderbaar, vooruitstrevend en niet te vergeten actief en bereikbaar. Eén belletje is genoeg om direct in actie te komen. Het is wellicht een cliché, maar dat wil toch iedere ondernemer? 

 

Bron: Streamer, MKB Westland Business Magazine

Back To Top