Skip to content

Wendy van den Arend – van der Lans

Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder

Met een scherp oog voor persoonlijk klantcontact en een onverslaanbare passie voor cijfers, betreedt Wendy het speelveld van Westland Accountancy

“In de dynamische wereld van accountancy ben ik al twintig jaar actief, en nog steeds vind ik het even uitdagend als op de eerste dag,” vertelt Wendy. “Het mooiste aan mijn vak? Het persoonlijke contact met klanten en het bieden van ondersteuning in hun financiële administratie. Voor mij draait alles om samenwerken als één team, waarbij ik taken op mij neem zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun onderneming.”

De keuze om over te stappen naar Westland Accountancy was voor Wendy een homerun. “Mijn oud-collega Marloes, die hier al geruime tijd werkt, had niets dan positieve verhalen. Die bleken de waarheid, want op het moment van schrijven van dit stukje ben ik één maand onderdeel van het team van Westland Accountancy en heb ik nog geen dag spijt gehad van mijn keuze.”

En buiten werktijd? “Ik woon in Wateringen, ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Daarnaast heb ik één grote passie: mijn eigen paard. Na een dag hard werken op kantoor mijn hoofd even leeg te maken en samen met haar te genieten.”

Back To Top