Skip to content

Westland Accountancy slaat een balletje mee tijdens de Westlandse Tennis Kampioenschappen

Het is zomer. En dus wordt er volop getennist. Van 13 tot en met 21 augustus staan bij Tennisvereniging MLTV’90 de Westlandse Tennis Kampioenschappen op de agenda. Een toernooi waar gezelligheid, spanning en… de Olympische Spelen centraal staan.

De Westlandse Tennis Kampioenschappen beleven dit jaar alweer de 54ste editie. Westland Accountancy is voor het eerst sponsor en daar zijn we trots op. Wij zijn gek op sport en een traditioneel toernooi als dit, daar slaan we graag een balletje mee. Al is het dan in overdrachtelijke zin. Zeker nu dat gebeurt met als thema de Olympische Spelen in Rio!

MLTV’90 is een tennisvereniging waar het gehele Westland trots op mag zijn. De fusieclub – in 1990 voortgekomen uit de Monsterse tennisverenigingen L.V.M. en Masemunster – telt ongeveer 700 actieve leden. Er wordt op een goed niveau getennist én de gezelligheid is top. Bovendien speelt MLTV’90 op een prachtig complex aan de Jan Steenstraat in Monster. Middenin een woonwijk, dus bereikbaar voor iedereen die lekker gezond bezig wil zijn.

Wat ons betreft is MLTV’90 een goed voorbeeld van hoe je een sportclub moet runnen. Ook in tijden waarin sporten in verenigingsverband steeds meer onder druk staat. Eigenlijk is het dus gewoon een succesvol ‘bedrijf’, dat MLTV’90. En daar voelen wij van Westland Accountancy ons helemaal bij thuis.

Kunt u niet bij het toernooi aanwezig zijn? Volg dan de verrichtingen via www.toernooi.nl. Wij wensen u alvast veel sportplezier en… graag tot ziens op de WTK 2016!

Back To Top