Skip to content

Westlandse krachtenbundeling bij financieringsaanvraag

Een financiering bij een bank is niet altijd vanzelfsprekend. Zo durven banken bij gebrek aan bancaire zekerheden of bij de start van ondernemers de financiering niet zomaar volledig aan te gaan. Kredietunie Westland ziet echter kans om te scoren en biedt de oplossing: het zorgen voor een passende financiering mét begeleiding en aanmoediging van een coach.

Bundeling van krachten resulteert in financieringsmogelijkheden

Kredietunie Westland verstrekt financieringen aan Westlandse ondernemers in gevallen dat huisbankiers deze niet (volledig) aandurven. In zo’n situatie biedt de kredietunie een goede oplossing: een financiering én een coach die de ondernemer verder begeleidt. Het is voor Peter van der Wilk onbegrijpelijk dat nog weinig ondernemers gebruik maken van deze Westlandse bundeling van financiële krachten.

Rol als bedrijfscoach bij Westland Accountancy

Een jonge energieke ondernemer die de onderneming van haar werkgever over wil nemen. Het kwam de afgelopen periode tweemaal voor en is een intensief traject. Vanuit onze rol als bedrijfscoach begeleiden wij de gesprekken met de eigenaar met als doel overeenstemming te krijgen over de voorwaarden van de verkoop. Hierbij is het belangrijk dat de relatie tussen de eigenaar en de onderneemster in spé optimaal blijft. Vaak komt deze onder druk te staan door tegenovergestelde belangen. De eigenaar denkt namelijk altijd op nummer 1 te eindigen en vraagt daarom meer prijzengeld dan eigenlijk reëel is. Is de overeenstemming over voorwaarden van verkoop bereikt? Dan gaan we aan de slag om een financiering voor de koopsom aan te trekken.

In beeld brengen van Kredietunie Westland

Peter: “De ene bank keurt een aanvraag  af, terwijl de ander de aanvraag honoreert. Hiervan leer je dat je nooit moet stoppen bij tegenslag, maar dat je creatief en vol overtuigingskracht door moet zetten. Dan gaat er vanzelf een deur open!”

Mochten we er met de bank niet uitkomen dan brengen wij de financieringsmogelijkheden bij Kredietunie Westland graag onder de aandacht van deze ondernemers.

Meer weten? Vraag het bedrijfscoach Peter

Onze collega Peter van der Wilk probeert de financieringen  voor de MKB-ondernemers voor elkaar te krijgen en doet indien nodig graag een beroep Kredietunie Westland. Meer weten over de Westlandse Kredietunie? Neem dan contact op met Peter van der Wilk of mail naar info@kredietuniewestland.nl.

Back To Top