Skip to content

Wie gaat scoren tijdens het Westlands Voetbalgala? Genomineerden zijn bekend!

De nominaties voor het Westlands Voetbalgala zijn bekend! Ook dit jaar wordt er weer fanatiek gestreden om de titels: beste speler van het seizoen 2017-2018, beste doelman, grootste talent, topscorer van de regio en elftal van het jaar.

 Talent van het Jaar: wie maken er kans?

Adam Poortman (HVC’10), Bram Wennekers (Lyra) en Laurens Kooren (Monster) gaan de strijd aan om Talent van het Jaar te worden. Een spannende bekendmaking, die plaatsvond op ons kantoor! Bekijk de uitzending op WOS TV om te zien hoe de genomineerden zijn verrast.

Sponsor Talent van het Jaar – Westlands Voetbalgala

Wij als bedrijfscoaches van Westland Accountancy vinden het een eer om sponsor te zijn van deze prijs. Een 100% match, want dagelijks helpen wij jonge ondernemers om de juiste koers te bepalen zodat zij kunnen uitblinken in waar zij goed in zijn. Niet voor niets zijn we “de bedrijfscoach van het Westland”. Andersom leren wij ook weer van deze jonge ondernemers die nog zo vitaal aan het begin van hun carrière staan. Het houdt ons jong en scherp.

Bent u er ook bij maandag 25 juni?

Het Westlands Voetbalgala wordt op maandag 25 juni gehouden bij Unicum Elzenhagen in Poeldijk. Onze coaches hebben er zin in en wachten tot die tijd in spanning af!

Back To Top