Skip to content

Daniëlle is klaar om de salarisadministratie helemaal eigen te maken

Maak kennis met Daniëlle, ons nieuwste teamlid op de salarisadministratie. Samen met het team verzamelt, verwerkt en controleert ze gegevens voor het uitbetalen van salarissen voor diverse ondernemingen.

Daniëlle vertelt: “Voordat ik bij Westland Accountancy begon, werkte ik 10 jaar bij een scheepsregistratiekantoor dat gespecialiseerd was in het registreren van schepen onder verschillende vlaggen, waaronder de Panamese en Belizaanse vlag. Mijn taak was het verwerken van aanvragen voor scheepsvaartdocumenten die nodig zijn om aan boord van een schip te werken. Ook was ik verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en had ik dagelijks contact met cliënten van over de hele wereld.

Na 10 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Westland Accountancy biedt mij de kans om deze uitdaging aan te gaan, en die heb ik met beide handen aangegrepen! Mede dankzij de goede begeleiding van Ingrid ben ik ontzettend gemotiveerd om de salarisadministratie volledig eigen te maken.”

Waar Daniëlle enthousiast van wordt binnen ons kantoor? “Het prachtige kantoorpand, de fijne werkplek en mijn leuke collega’s: allemaal even gemotiveerd, harde werkers en collegiale toppers!”

… en daarbuiten? “In mijn vrije tijd geniet ik van leuke activiteiten met mijn gezin, pak ik graag een concert mee en doe ik met plezier een drankje met vrienden. Ook ben ik actief in de oudercommissie op de basisschool van mijn dochters. Naast wandelen, ben ik sinds kort buiten te vinden voor een bootcamples.”

Back To Top