Skip to content

Een nieuwe collega aan de start: Kirby

Wij stellen ons nieuwe teamlid graag aan u voor: Kirby Obbens – van Adrichem. Via onze collega Ingrid kreeg zij te horen over een openstaande vacature bij Westland Accountancy. De twee kennen elkaar van een Westlandse handbalvereniging. Zo ging het balletje rollen…

Terug naar het Westland

“Hiervoor werkte ik voor een accountantskantoor in Rotterdam. Toen ik daar begon met werken (bijna 5 jaar geleden) woonde ik nog in Rotterdam. Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar Naaldwijk. We vonden het fijn om dichtbij onze vrienden en handbalvereniging te wonen.”

Kirby voelt zich thuis bij Westland Accountancy: “De kleinschaligheid van Westland Accountancy vind ik erg prettig. Hierdoor heb je snel persoonlijk contact met klanten. Daarnaast spreekt de Westlandse mentaliteit mij erg aan omdat ik zelf ben opgegroeid in De Lier. En gelukkig heeft Westland Accountancy veel klanten uit de regio. Het is mooi om te zien hoeveel innovatieve bedrijven er hier in het Westland zijn.”

Kirby actief vrijwilligster bij WPK/Westlandia

Kirby heeft ruim 20 jaar zelf actief gehandbald. Nu is ze nog steeds betrokken bij de vereniging door (jeugd)wedstrijden te fluiten. Kirby vult aan: “Het is leuk om te zien hoe fanatiek die jonge kinderen soms kunnen zijn. Naast het fluiten ga ik ook vaak kijken; mijn man speelt nog wel handbal en coacht een jeugdteam. Wat deze sport leuk maakt is de snelheid en dynamiek. Het is een echte teamsport waarbij je goed samen moet werken om tot het beste resultaat te komen. Wat natuurlijk ook terugkomt in mijn werk; samen een doel behalen.”

Het proces managen van begin tot eind

Als Assistent Accountant is Kirby verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, het verwerken van de administratie voor de aangiftes omzetbelasting en het opstellen van tussentijdse cijfers.

“Ik vind het leuk om het proces van begin tot eind mee te maken. Van het boeken van de administratie, tot het opstellen van de jaarrekeningen en alle fiscale aangiftes” aldus Kirby.

Een vraag stellen aan Kirby? Stuur een e-mail naar kirby@westlandaccountancy.nl

Back To Top