Skip to content

Vermogenscoach

Ook voor de afstanden die jij na je pensioen gaat afleggen, moet je je voorbereiden. Wij willen graag dat het vermogen dat jij hebt opgebouwd later goed terecht komt. Dat vermogen kan een spaartegoed zijn, maar ook je woning, onderneming of beleggingsportefeuille.

Wie krijgt wat en wat moet er aan erfbelasting worden betaald? Onze Vermogenscoach Paul helpt je met je testament, huwelijksvoorwaarden, een plan van schenken en het regelen van je pensioen in eigen beheer eventueel i.c.m. bedrijfsoverdracht.

Stel jouw toekomst veilig

Estate planning

“Trouwen, samenwonen, bedrijfsopvolging, kinderen, echtscheiding of overlijden. Al deze gebeurtenissen hebben invloed op jouw financiële toekomst en vermogen. Wat komt er om de hoek kijken bij het vastleggen van jouw wensen?”

Paul Groenewegen

MAAK KENNIS MET ONZE VERMOGENSCOACHES

Paul Groenewegen

Paul Groenewegen

Relatiebeheerder / Directie

Vermogen veiligstellen

Onze vermogenscoach zorgt voor een vermogensplan, passend bij jouw huidige situatie, wensen, doelstellingen en verwachte ontwikkelingen. Met een concreet overzicht van jouw financiële situatie weet jij waar je aan toe bent. Wij maken het niet moeilijk, maar zetten juist dat stapje extra voor jouw eigen toekomst.

Hoe kies ik de juiste opvolger voor mijn bedrijf?

Ik wil zekerheid voor later. Welke voorzorgsmaatregelen moet ik treffen voor arbeidsongeschiktheid of overlijden?

Ik wil zakelijk en privé goed scheiden. Hoe regel ik het beste de huwelijkse voorwaarden?

Back To Top