skip to Main Content

Vermogenscoach

Ook voor de afstanden die u na uw pensioen gaat afleggen, moet u zich voorbereiden. Wij willen graag dat het vermogen dat u heeft opgebouwd later goed terecht komt. Dat vermogen kan een spaartegoed zijn, maar ook uw woning, onderneming of beleggingsportefeuille.

Wie krijgt wat en wat moet er aan erfbelasting worden betaald? Onze Vermogenscoach Paul helpt u met uw testament, huwelijksvoorwaarden, een plan van schenken en het regelen van uw pensioen in eigen beheer eventueel i.c.m. bedrijfsoverdracht.

Stel uw toekomst veilig

Estate planning

“Trouwen, samenwonen, bedrijfsopvolging, kinderen, echtscheiding of overlijden. Al deze gebeurtenissen hebben invloed op uw financiële toekomst en vermogen. Wat komt er om de hoek kijken bij het vastleggen van uw wensen?.”

Paul Groenewegen

MAAK KENNIS MET ONZE VERMOGENSCOACHES

Vermogen veiligstellen

Onze vermogenscoach zorgt voor een vermogensplan, passend bij uw huidige situatie, wensen, doelstellingen en verwachte ontwikkelen. Met een concreet overzicht van uw financiële situatie weet u waar u aan toe bent. Wij maken het niet moeilijk, maar zetten juist dat stapje extra voor uw eigen toekomst.

Hoe kies ik de juiste opvolger voor mijn bedrijf?

Ik wil zekerheid voor later. Welke voorzorgsmaatregelen moet ik treffen voor arbeidsongeschiktheid of overlijden?

Ik wil zakelijk en privé goed scheiden. Hoe regel ik het beste de huwelijkse voorwaarden?

Back To Top