Skip to content

Wekelijks gemakkelijk uw facturen betalen vanuit ons boekhoudpakket

Niet meer wekelijks uw facturen handmatig in internetbankieren invoeren en daarmee veel tijd en moeite besparen. Dat klinkt goed toch? Het is nu ook mogelijk om uw betalingen via Westland Accountancy af te handelen. Wij werken uw administratie wekelijks bij, zodat u zich volledig op uw onderneming kunt richten. Lees snel verder wat de voordelen voor u zijn en hoe dit in zijn werk gaat.

Bespaar tijd, geld en verbeter het inzicht in uw betalingen

Met behulp van ons softwarepakket is het mogelijk om uw facturen wekelijks vanuit uw boekhouding te betalen. Hierdoor hoeft u zelf niet meer uw facturen in internetbankieren te verwerken, maar gebeurd dit op basis van de gegevens die in de boekhouding zijn verwerkt.

Tevens heeft u hierdoor altijd een up-to-date overzicht van uw administratie waardoor het gemakkelijk is te zien welke facturen er nog openstaan en welke al betaald zijn. En natuurlijk erg belangrijk; het bespaart u uw kostbare tijd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is eigenlijk heel simpel. Wij krijgen uw facturen digitaal binnen en werken deze tezamen met de bankmutaties bij in uw boekhouding. Vervolgens kunt u de verwerkte facturen betalen door één simpele handeling. Dit is samen te vatten in de volgende stappen:

  1. U selecteert welke facturen u wilt betalen
  2. Er wordt een betaalbestand gegeneerd
  3. Dit betaalbestand kunt u naar de bank versturen of in internetbankieren inlezen

Meer informatie? Neem contact met ons op

Ook betalen hoort als ondernemer bij uw dagelijkse taken en maken wij graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Heeft u interesse? Of wilt u meer informatie over betalen via ons boekhoudpakket? Neem contact op met Ferry, uw softwarecoach die helpt bij het hooghouden van alle (administratieve-)ballen, of uw eigen relatiebeheerder.

 

Back To Top