Skip to content

Martijn van der Zanden: Westland Accountancy daagt mij uit

Westland Accountancy breidt uit en daar horen ook nieuwe collega’s bij. Maak kennis met onze nieuwste professional: de 22-jarige Martijn van der Zanden. Martijn is dit voorjaar gestart als Assistent Accountant en houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, periodeafsluitingen en het opstellen van belastingaangiften. 

Van studie naar Accountancy in de praktijk

“Vanaf mijn 2e jaar HBO heb ik gekozen voor een duaal studie Accountancy. Zo kwam ik al snel in contact met de praktijk en maakte ik kennis met diverse werkzaamheden van het accountantsvak. Maar bij de landelijke Accountantskantoren waar ik destijds voor werkte, miste ik een uitgebreid takenpakket en doorgroeimogelijkheden.” Martijn zijn passie ligt namelijk bij het samenstellen van jaarrekeningen en aangifte van belastingen. “Bij Westland Accountancy was dit wel mogelijk én lag de moeilijkheidsgraad hoger, precies wat ik zoek in een baan!”

Het feit dat Martijn continu uitgedaagd wilt worden, blijkt wel aan de keuze van zijn vervolgstudie. “Na de afronding van mijn studie Accountancy ben ik in maart dit jaar gestart met een nieuwe opleiding: MKB Accountant. Hier worden MKB-vraagstukken voorgelegd, die ik meteen kan toepassen in de praktijk. Deze langdurige opdrachten helpen mij om m’n werkzaamheden bij Westland Accountancy naar een hoger niveau te tillen”. 

Martijn en de ondernemerscoaches: de juiste match

“In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om baantjes te trekken, te vissen of computeren. Ik ben een echte waterliefhebber. Sport, doelen behalen en coachen: bij Westland Accountancy ben ik ondersteunend aan alle coaches binnen het bedrijf. Zo leer ik zelf het meeste. Daarnaast vind ik het erg leuk om deel uit te maken van de verschillende teams.” Martijn, onze bedrijfscoaches zijn ook erg blij met jouw aanvulling van de teams!

Accountancy kantoor uit het Westland

Werken in een kleinere organisatie, met een persoonlijke benadering, heeft als voordeel dat je snel meegenomen wordt bij alle aspecten van het accountantsvak. Martijn vult aan: “Zelf kom ik uit Naaldwijk en je merkt dat de Westlandse mentaliteit ook sterk is terug te vinden bij Westland Accountancy: men weet van aanpakken!”

Een vraag aan Martijn? Stuur hem een mail! martijn@westlandaccountancy.nl 

Back To Top