Skip to content

Met ons nieuwe pand investeren wij in onze klantrelaties

Terwijl het nieuwe pand van Westland Accountancy steeds meer vorm aanneemt, vertellen de eigenaren Paul, Ferry en Peter waarom zij als klein kantoor toch meer ruimte nodig hebben. “Ons motto is betrokken en dichtbij. Zo zijn wij. Dat zit in ons DNA. Door de investering in ons nieuwe pand, kunnen wij ons motto nog beter uitvoeren.”

Een klant die momenteel ‘even op de koffie wil komen’, stuit eerst al op een parkeerprobleem aan de Slotenmakerstraat. Onze klanten moeten nu eerst rondjes rijden voor een plekje. Wij willen veel toegankelijker zijn. Bij ons nieuwe pand is er een zee aan parkeerruimte voor de deur. Je kunt altijd even langskomen en binnenlopen bij de relatiebeheerder voor een kopje koffie.

Lagere drempel tussen klant en coach

Dichtbij betekent voor ons nog méér. Wij hebben nu een vervelende trap en maar één spreekkamer. Dat is met vier relatiebeheerders (te) vaak passen en meten in de beschikbaarheid van deze spreekkamer. In ons nieuwe pand is bewust ruimte gemaakt om ervoor te zorgen dat elke relatiebeheerder of coach een eigen kamer heeft met spreektafel. Zo kan een klant binnenlopen, aanschuiven en wordt de drempel tussen de klant en ons veel lager.

Aan tafel worden vele belangrijke onderwerpen besproken. Van financiële cijfers, ondernemersstrategie tot kredietaanvragen of hoe te overleven in deze tijden. Dan wil je iemand in de ogen kunnen kijken, de emotie zien en de klant even uit zijn eigen vertrouwde omgeving halen om los te komen van het eigen werk. Samen overleggen we en staan we stil bij alle mogelijkheden die wij in de toekomst zien.

Groot pand. Toch klein blijven.

De organisatie is en blijft plat. Westland Accountancy blijft haar klanten persoonlijk bedienen. Met dit ruimere pand geloven wij nog meer in samen komen om gezamenlijk te bespreken hoe ondernemers hun doelen gaan halen. Wij staan eind dit jaar met hetzelfde shirt klaar op een nieuw speelveld waarbij gewoon dezelfde spelregels gelden. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via onze website en social media kanalen. Wij hopen onze relaties begin volgend jaar uit te kunnen nodigen voor een heerlijke kop koffie in ons nieuwe pand.

 

Back To Top